[single_post_category_name]

6 bud på Fars Dag-gaven

Indeholder reklamelinks

Søndag den 5. juni er det Fars Dag. Og hvis du også altid synes, at det er svært at finde på noget til manden, der har alt (du er i hans liv, hvad mere kan manden ønske sig??), så har vi her fundet 6 gode bud på Fars Dag-gaven, uanset om det er til din far, din mand eller en anden far i dit liv. 

LÆS OGSÅ: Den store olieguide: Din vej til mere glød

Til manden, der elsker at stå i køkkenet

En kogebog med lækre opskrifter på cocktails og klassiske, danske opskrifter på fx skidne æg og skipper labskovs samt to helt nye kapitler: Far laver sovsen og Svigermors drøm med opskrifter til den søde tand. Køb den her. 

Til den velduftende mand

L’Homme fra YSL er en af deres absolut bestsellere, og er gået hen og blevet en rigtig klassiker. Det er en elegant, frisk og intens krydret herreduft til den stilsikre mand. En maskulin duft, som man ikke bliver træt af at dufte til. Køb den her. 

Til den velklædte mand

En klassisk sneaker går man aldrig galt i byen med. Og hvorfor ikke ty til det ultimative “Dad Sneaker”-mærke New Balance. Dette er en helt klassisk model, der klæder de fleste mænd – medmindre din far altid går i træsko selvfølgelig 😉 Så bliver han nok svær at overbevise. Køb dem her. 

Til den whiskey-glade mand 

En whiskey med en personlig hilsen. Kom forbi Magasin Kgs. Nytorv og køb Fars Dag-gaven. Whiskey-mærket Johnnie Walker har nemlig bygget en stand, hvor man gratis kan få indgraveret en lille hilsen i en af de flasker, man kan købe i standen. Standen er åben hver dag frem til 5. juni, og man kan besøge den mellem 13.30 og 18.30.
Til den rosé-glade mand
Vil du gøre din far eller faren til dine børn rigtig glad, så inviter ham med på årets Copenhagen Rosé Festival, hvor I kan få kvalitetstid sammen, mens I smager på masser af rosé og nyder de lækre omgivelser på The Plant. I billetten er inkluderet 10 smagninger og en rosé-plakat. Køb billetter her. 
Til den forfængelige mand
Okay, han behøver ikke at være særlig forfængelig for at have brug for en god ansigtscreme. Denne sag fra Clarins er en nærende lotion, der beroliger huden efter endt barbering, og har en opstrammende effekt og giver huden et friskt udtryk. En rigtig god gave til manden, der måske ikke lige bruger serum, ansigtsmaske mm. 😉 Køb den her. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide