Guide: Sådan forfører du ham ud fra hans stjernetegn

Indeholder reklamelinks

Der er mange holdninger til astrologi, stjernetegn og hvad der ellers hører med. Når det så er sagt, så æder vi alle guides omkring stjernetegn råt – med en vis skepsis on the side engang imellem. Cosmopolitan har netop udgivet denne guide til, hvordan du lægger op til sex med din mand ud fra hans stjernetegn. Vi kan ikke garantere, at det virker, men man har da lov at håbe 😉

LÆS OGSÅ: Eksperimenter med dit sexliv 

Vædder: Send en risky sms

Der er intet mere sexet for en Vædder, end nogen, der tør tage en chance. Ved du, hvor meget selvtillid det kræver at sende en risky sms? En Vædder elsker den slags. Overvej et særligt tema, som din Vædder-mand ville elske at modtage – et sexet selfie? En fræk sms om, hvad du vil gøre ved ham senere? En invitation til en spontan date? Vær ikke genert – at være modig er HOT.

Tyr: Chokoladeovertrukkede jordbær

For en tyr er det perfekte forspil at få ham til at føle sig speciel. Selvom dette stjernetegn har ry for at elske materielle goder, så er det ikke det, det handler om. Han vil gerne have det godt. Så gør en dyd ud af at imødekomme hans behov. Dyp nogle jordbær i chokolade, og fodr hinanden.

Tvilling: Twister. Nøgen.

En tvilling kan hurtigt begynde at kede sig og blive uinteresseret, så du er nødt til at arbejde for at bevare interessen. Tænd hans sind, og du vil tænde hans krop også. Spil et fysisk spil, som et frækt spil nøgen-Twister.

Krebs: Netflix og chill

Hvordan du berører din elsker, gør en forskel og den venlighed og medfølelse du viser overfor din elskede, kan også være forspil. Er hans stjernetegn Krebs, er en af de bedste forspil for ham en afslappet filmaften med masser af berøring og ingen forventninger.

Løve: Rollespil

En Løve elsker at performe, og de går all in på rollespil – så skal I bare finde ud af, hvilket tema, I skal udforske sammen. Dette ild-tegn arbejder hårdt for at blive den bedste, så husk at fortælle ham, at han spillede rollen til bravour bagefter.

Jomfru: Et varmt bad

En Jomfru kan være lidt længere tid om at hoppe i sengen end andre tegn. Det er ikke, fordi de ikke har lyst, men de er et renligt tegn. Så vis din Jomfru, at du respekterer deres behov for rene lagener, ved at forførende at tage ham med under bruseren før sex. Bedre endnu, smør ham ind i sæbe og vask ham efterfølgende.

Vægten: Gør ham en tjeneste

Vægten er typen, der altid gør alt for, at alle har det godt. Så vis ham, at du vil give dem tid til nydelse ved at sætte tid af til at opfylde deres behov. Tag opvasken, rengør køkkenet og giv ham en massage, oralsex eller hvad han har lyst til. Lad ham vide, at han er hele din verden lige nu.

Skorpion: Bind for øjnene

Fortæl Skorpionen, at du vil give ham bind for øjnene og male hele hans krop, og lad malingen være enten rigtig maling, isterninger eller mad. Det er sådan, du forfører en Skorpion – ved “tvinge” ham til at slippe kontrollen. Ved at vise din Skorpion, at du er åben sammen med ham, forstærkes tilliden i forholdet, og hvad er mere sexet en tillid? For en Skorpion betyder tillid, at han ikke længere behøver at have paraderne oppe, og han kan slippe tøjlerne i dit selskab.

Skytte: Noget nyt

Hvornår prøvede du sidst noget nyt? At danne par med en Skytte er altid et eventyr, og så kan man tænke sig til, hvordan forspillet skal være. Få gang i hans hjerne ved at spørge til sexfantasier og stillinger, som han altid har tænkt sig at ville prøve, men hvor det kun er blevet ved tanken. Bare det at stille spørgsmålet, skal nok tænde din Skytte, men ved at gøre fantasi til virkelighed skal det nok blive next-level.

Stenbuk: Vis ham, han er chefen

En Stenbuk kan godt lide at have orden i sit liv, og det er faktisk noget, de gerne vil anerkendes for! Prøv et rollespil, hvor din Stenbuk-elsker er chefen, og du er sekretæren, rengøringspersonale eller bare en underordnet.. Uanset hvad – lad din Stenbuk have styringen, og byt så roller, og vis, at du også godt kan være chefen.

Vandmand: Eksperimenter med hinanden

Vandmanden er det tegn, som elsker at være firstmover, så her er forspil at udveksle tabubelagte seksuelle fantasier. Vær åben for alt (af lovlig karaktér selvfølgelig). Prøv at lave en “ja/nej/måske”-liste sammen, hvor I gennemgår, hvad I gerne vil prøve, hvad I er åbne for, og hvad I ikke er åbne for.

Fisk: Masser berøring… Eller ingen

Du kommer langt ved at være kreativ, når du skal forføre en Vædder. Sæt tid af til erotisk kropsmaling, stearinlysmassage eller frække telefonopkald. Giv ham noget at huske, når I er væk fra hinanden. Et andet forslag kan være at ligge sammen og høre en erotisk lydoptagelse, uden at I må røre hinanden. Ved at lade jeres tanker vandre under en seksuel meditation er en måde, at gøre spændingen endnu mere intens.

Tre ting, der gør jeres aften ekstra hed

LELO Tiani 3 Parvibrator med fjernbetjening

Denne vibrator med fjernbetjening er lidt mere til parret, der giver hinanden en ekstra fræk julegave i år. Denne vibrator er en nyere og forbedret udgave af den prisvindende LELO Tiani parvibrator. Med sine målrettede vibrationer stimulerer den effektivt kvindens klitoris, og partneren kan, med den medfølgende fjernbetjening, styre hvornår kvinden skal nå sit klimaks. Den har intet mindre end 8 vibrationsprogrammer og er nem og brugervenlig. Og så skader det heller ikke, at designet er stilet og eksklusivt.

Du køber den HER

Til parret, der gerne vil skrue op for varmen

Med Sinful 10 Days Love Challenge får i 10 frække produkter, som giver enhver TikTok-challenge kamp til stregen. Din partner vil aldrig glemme dig for denne overraskelse. Du finder den her.

Til parret, der må undvære hinanden

Bare fordi I ikke er sammen, behøver det ikke at være ensbetydende med, at I ikke kan udforske jeres sexliv sammen. Måske er I i et langdistanceforhold eller måske er en af jer meget på farten med jobbet. Med We-Vibe kan den ene part “bestemme” over vibratoren via en app. Så du kan i den grad få en fræk oplevelse, som du aldrig glemmer, også selvom din partner er flere kilometer væk. Du finder den her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er