[single_post_category_name]

Er han hot and cold?

Mange kvinder kender det: manden, der er hot and cold. Han vil … og så vil han ikke. Og det er lidt af et mareridt at være i sådan et tovtrækkeri med en uforudsigelig mand. Og det skal du heller ikke. Du skal ikke jagte en mand, der ikke er helt sikker på, om han vil have dig.

Men det er lettere sagt end gjort, ikke? For han giver tilpas meget til, at håbet spirer i dig. Og han er tilpas sød til, at de gode ting med lidt god vilje godt kan opveje, at han ikke er helt til at regne med.

LÆS OGSÅ: Afstand skaber længsel og frygt

Hvilke slags mænd er hot and cold?

Playeren: Han er ikke klar til et forhold, så kort sagt skal du bare holde dig fra ham, hvis du ved, at du er klar til et seriøst parforhold. Han kommer ikke til at ændre sig på grund af dig, for det handler jo ikke om dig, men om timingen i hans liv. Så tag det ikke personligt.

Den distancerede mand: Han er simpelthen bare svær at komme ind på livet af. Måske ikke i starten, bevares, for da har hans jagtinstinkt sat ind, men ret hurtigt trækker han sig. Han er ikke helt til stede og nærværende følelsesmæssigt. Han er måske også en tavs mand, som du skal trække ordene ud af, og så er han tilbagelænet og lidt mystisk – for du må jo gætte dig til alt, hvad han tænker og føler. Ikke særlig spændende i længden … for dig!

Ekskæresten: I HAR haft noget helt særligt sammen og har været i et committed forhold, men af den ene eller anden grund kom det til et brud, og efter en pause tager I kontakten op igen, måske på hans initiativ. Og I ender måske med at være sammen. Du tror herefter, at I er ved at finde sammen, og alt er ved det gamle, eller noget nyt kan begynde, fordi I netop har lært af bruddet. Men så trækker han sig pludselig og ved ikke helt, hvad han vil … Han siger det ikke nødvendigvis, for han har jo ikke besluttet sig endnu, så han holder jeres relation kørende, indtil han har bestemt sig.

Du er blevet the underdog

De tre eksempler er forskellige, og alle tilfælde er unikke, men generelt set handler det om, at magtbalancen mellem jer er skredet, og du er blevet the underdog. Det skal der laves om på, for det er ikke godt for dig. Det giver tyndslidte nerver og undergraver dit selvværd. Du føler dig måske magtesløs, men det er du ikke. Du har magten til at sætte en klar grænse, så du får respekten for dig selv tilbage, og så han også får det.

Playeren behøver du ikke at involvere dig i, for her er timingen ganske enkelt forkert, i forhold til hvad I hver især ønsker, men de to andre kan måske være et forsøg værd. Hvis du elsker den distancerede mand eller din ekskæreste og ønsker at være i et forhold til ham, men ikke kan leve med at være underdog, så kan du gøre dette:

Vær ærlig, kærlig og bestemt

Fortæl ham om dine følelser for ham fra et roligt og balanceret sted – altså ikke noget med at være grådlabil eller dramatisk. Det vil han have svært ved at respektere, og du vil ikke nå ind til ham. Fortæl så om de miksede signaler, du mærker fra ham (igen roligt og konstaterende). Fortæl ham, hvad du har af ønsker til et forhold, så du også viser ham dit eget værd, og at du har standarder. Spørg, om det er noget, han også ønsker. Hvis han er vævende, undvigende, usikker eller siger nej, så fortæl ham, at så vil du give slip på ham, selv om det gør dig ked af det. Og så kan du lade døren stå åben ved at sige, at hvis han finder ud af, at han ønsker det samme som dig, er han velkommen til at kontakte dig, og så håber du, at du stadig er der.

Hermed viser du respekt for dine egne ønsker, men også for hans. Du viser dig fra en kærlig side, men er ikke selvudslettende. Og han får lov til at mærke, hvordan det er at miste dig. Den følelse er han nødt til at komme i kontakt med, hvis han skal mærke … hvordan det er et miste dig. Først her vil han kunne mærke, om han savner dig og har begået en fejl.

Herefter giver du slip, velvidende at du alligevel ikke kan tvinge en mand til at blive din kæreste. Nu kan du få ham på afstand, hele sårene og koncentrere dig om dig selv og dit liv. Vær tilfreds med, at DU har taget handling i stedet for at vente ude i kulissen som en, han lige kan have i baghånden og kontakte, når det passer ham. Du bestemmer over DIT liv, og hvad du vil være med til.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide