Glædelig Fars Dag: Kendte fædre om deres livs vigtigste rolle

Hvis du spørger os, kræver det ikke en sixpack og flotte øjne at være en lækker mand. Nej, hvis der er noget, der virkelig kan smelte vores hjerter, er det den slags mænd, der sætter en ære i at være far og som virker nyforelskede, hver gang de snakker om deres børn. Her fortæller 6 kendte mænd om, hvordan de elsker at være fædre.

LÆS OGSÅ: Sommersex – i det fri

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds tre døtre sammen med skuespillerinden Blake Lively. Han har før udtalt, at han i lang tid havde troet, at han kun havde potentiale, som ‘den sjove onkel’, men det fik Blake Lively lavet om på. I et interview med mediet ‘Extra’ har han for nylig udtalt “Jeg kan faktisk godt lide mit liv. Jeg er ret vild med mine børn, hvilket jeg godt ved ikke er populært at sige. Det er hårdt. Tre piger.”.

Dwayne “The Rock” Johnson

Dwayne Johnson er SÅ meget mere end en mand med muskler og et flot smil. Hvis du følger ham på Instagram, vil du lægge mærke til, at han er sjov og så lægger han ikke skjul på, at til trods for en stor professionel karriere som wrestler og nu Hollywood-superstjerne, så er det rollen som far til tre piger, han er mest stolt af. Ved en optræden til det amerikanske morgen-show ‘Good Morning America’ udtalte han: “Som mænd, kan man godt være sådan ‘Oh yeah, jeg kan ikke vente med at opdrage min søn,’ men kun at have døtre, er den største gave, jeg nogensinde har fået.”

David Beckham

Sammen med Victoria Beckham har David Beckham tre drenge og én pige. Parret har aldrig været bange for at tage diskussionen op om, hvorvidt det er normalt at kysse sine børn på munden, og begge har altid været meget åbne omkring, hvor stolte de er af deres børn.

“I min karriere er der mange ting, jeg har vundet og opnået, men min største sejr er min familie. Det der betyder noget, er at være en god far og en god ægtemand – at være forbundet til sin familie så meget som muligt. At være far er vigtigere end fodbold. Vigtigere end noget andet. Jeg elsker børn. Jeg elsker, at vores børn er en del af os begge to. Det er det mest fantastiske i hele verden.”

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher har børnene Wyatt og Dimitri med skuespillerinden Mila Kunis. Parret har valgt at spille en aktiv rolle i børnenes liv og har bl.a. valgt ikke at have en barnepige, som ellers er meget normalt i Hollywood. “Vi ville gerne kende vores barn. Vi ville gerne være dem, som vidste, hvad de skulle gøre, når babyen græd, så den ikke græd mere. Vi ville gerne vide ting som, når hun lavede et nyt ansigt eller sådan, vi ville være i følelsesmæssig kontakt med hende,” har han udtalt om beslutningen.

Ryan Gosling

Ryan Gosling har 2 døtre med skuespillerkollegaen Eva Mendez. Parret værner om deres privatliv og dukker sjældent op til den røde løber sammen, ligesom de heller ikke viser deres døtre frem. Gosling er dog ikke privat med, hvor meget hans familie betyder for ham. “Det er himmelsk. Det er som at gå igennem en mark med blomster hver eneste dag. Jeg bor sammen med engle,” har han udtalt om sine tre damer.

Matthew McConaughy

Sammen med sin hustru Camila har charmebøffen Matthew McConaughy to drenge og en pige. For ham har drømmen om at blive far været der, lige siden han var barn og han lægger heller ikke skjul på, at han er familiemenneske med stort F.

“Tidligt i vores forhold, fortalte Camila mig, at hun ville elske at få børn, men det krævede, at vi havde en aftale om, at “tager du afsted, tager vi med”, hvilket er en drøm for mig. Så hvis jeg skal arbejde, er dét en del af aftalen. Jeg har familien med… Så de er altid med mig på job.” har han fortalt.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være