[single_post_category_name]

Jennifer Aniston overrasker fans i 20 år gammel kjole

Det viser sig, at det ikke kun er et særligt medlem af redaktionen *host* Christiane *host*, der gemmer alt sit tøj for evigt. På sin Instagram har Jennifer Aniston nemlig delt et billede af sig selv i en helt særlig kjole, der er intet mindre end over 20 år gammel!

LÆS OGSÅ: Jennifer Anistons bedste tips til smuk hud

Tøj går aldrig rigtigt af mode, og dette har Jennifer Aniston netop bevist. Den 12. juni delte hun nemlig et billede i sin Instagram-story, hvor hun var iklædt en mønstret kjole med v-hals og sorte blonder langs kanterne. I næste slide delte hun så et billede af selv samme kjole, denne gang iført af Monica Geller, som Courtney Cox spiller i den ikoniske serie ‘Venner’.

Jennifer Aniston havde tilbragt dagen i selskab med sin frisørven Chris McMillan, som har lagt et selfie op af parret, efter han havde klippet Jennifers hår. Senere repostede Jennifer billedet, efterfulgt af et billede af Monica i den samme kjole, hvor hun skrev “Ser denne kjole bekendt ud? Jeg har den stadig.”

Jennifer har tidligere fortalt til mediet People, at hun tog nogle af kostumerne med hjem, dengang de filmede den populære serie, men fans var overraskede over at finde ud af, at det ikke kun var ting fra Rachels garderobe, der var kommet med hjem.

“Jeg gik ind til hendes tøj, og tog en af Monicas kjoler,” fortalte hun. “Jeg har den stadig, og går med den, og den passer. Den er blomstret med blonder og har små, bitte blomster på, en v-hals og små pufærmer.”

Så næste gang din kæreste beder dig om at smide noget tøj ud har du en undskyldning for at lade være. Stars – they are just like us, right? 😉

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide