Månedens (familie)Getaway: Ungernes store drøm – og ret så fedt for forældrene

Reklame/Inviteret.

Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet og hverdagslivet som så mange andre, og oplever også, at tid kan være en mangelvare i børnefamilien. Derfor har Amanda og hendes mand Mads Marcus, besluttet at tage på en getaway ét døgn hver måned, rundt om i Danmark. Og her på chrichri.dk kan du følge med, til inspiration til getaways, og til parforholdet. Denne måned har parret taget børnene med og taget på en familie-getaway. Her har i et godt bud på en getaway for hele familien.

LÆS OGSÅ: Månedens Getaway: Ærligt, sanseligt og på tide

De gode følelser og tilfredsheden bliver bl.a. skabt af gode minder – gode oplevelser. Det du gør og laver i dag, bidrager til din selvfølelse dine følelserog din selvtilfredshed i fremtiden. Vi er summen af vores erfaringer og oplevelser. Derfor går jeg også meget op i at skabe gode minder, at lave de gode historier – både for mig selv og sammen med min familie.

Børnene har længe spurgt, om de ikke også snart måtte komme med på getaway, og nu syntes vi, at det var på tide! Da vi spurgte, hvor de gerne ville hen, faldt ønsket prompte! – Tivoli-hotellet! – What?! Hvorfor? Jeg må indrømme, at jeg ikke lige havde de store fiduser til Tivoli Hotellet i København. Men mange af deres venner havde været der, og var tilsyneladende kommet hjem med eventyrlige beretninger. Og nu forstår jeg hvorfor.

Så onsdag inden Kristi Himmelfartsdag tjekkede vi ind på Tivoli Hotel med middag og overnatning efterfulgt af tivolitur dagen efter (og jeg elsker Tivoli!)

Vi ankom onsdag eftermiddag og nåede kun lige op og se værelserne, inden vi alle hoppede i poolen. Når vi er afsted med ungerne, er hoteller med pool altid et hit, da en pool helt naturligt indbyder til leg og bevægelse for os alle 4. Derefter besøgte vi hotellets hyggelige bar, og så spiste vi alle middag i Tivoli-Hotellets brasserie.

Aktiv getaway

Jeg kan anbefale at lave aktive getaways. Det betyder ikke nødvendigvis, at det skal indeholde sport, men at man laver noget sammen. Aktivteter hvor vi leger, er aktive og nærværende. Og her er pool og Tivoli et par gode eksempler. For man bevæger sig, griner, leger og oplever. Og det skaber både mentale og fysiske minder for hele familien. Man træder ind i en given ramme, hvor skærme og alt det andet, der kan forstyrre træder i baggrunden. Det kunne også være en kanotur, en tur i et hoppeland, bowling osv…

Ingen kompromiser

Når vi er afsted med børnene, oplever jeg tit, at det er præget af mange kompromiser. Ingen sex, for vi sover ofte i samme rum, eller dårligere mad, fordi restauranten skal være en familierestaurant osv… Men det var ikke tilfældet her.

Vi boede i det der hedder “connecting rooms”, som betyder at, der kan låses en dør op mellem to værelser. Dvs. børnene havde deres eget værelse, og vi havde vores eget værelse. Store lækre og lyse værelser – og så var jeg vild med, at vi voksne havde privatliv sidst på aftenen! Jeg havde ikke regnet med at en familiegetaway også kunne indeholde lidt voksentid og romantik, men med hver vores værelser var det helt perfekt!

Det samme gjorde sig gældende i restauranten, som både havde en lækker børnemenu og et godt menukort til de voksne. Der var drinkskort til både børn og voksne, og børnene var ikke bare med – de var inkluderet, vigtige og tænkt på. Uden at det tog noget af kvaliteten fra de voksnes service eller mad.

Vi har været inviteret på mange ophold og getaways, og her var vi også inviteret. Ofte får man lidt ekstra særbehandling som anmelder – men her holdt jeg øje med de andre gæster og borde, og alle jeg så, fik virkelig god service og behandling – navnlig børnene!

Det var vildt dejligt med et hotel med høj standard, som samtidig behandlede børnene i øjenhøjde. Og det var lige fra bartenderen, til receptionisten til tjeneren.

Oplevelsesrig storbygetaway

Torsdag stod vi op til den største morgenbuffet, jeg nogensinde har set på et hotel. Der var alt! Og så tog vi ellers i Tivoli og samlede på adrenalin og sukker hele dagen.

Det var virkelig en oplevelsesrig getaway. Hotellet alene var en stor oplevelse, og derefter Tivoli – som jo altid er et hit.

Jeg tror, jeg skal lade børnene vælge lidt oftere…. Det her var i hvertfald en virkelig god oplevelse. Og jeg er overrasket over den høje kvalitet for hele familien, uden kompromiser.

Min opfordring her fra; Skab oplevelser! Lav minder! Det kunne være på Tivoli-hotellet og i Tivoli, men det kunne også være en telttur eller cykeltur. Dét at sætte tid af til bare at være sammen og at lave noget sammen – uden skærme og med masser af nærvær.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Heidi

    Vi har været der et par gange og vinterferien kan klart anbefales.. der var skattejagt på etagerne, og et kæmpe konferencerum var omdannet til legerum med hoppeborg, bordfodbold tegnestation, airhockey og meget andet. Det var pragtfuldt

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være