That Orange Feeling: Dag 1 på Roskilde

Tre år har vi ventet. Tre år, hvor vi har måtte undvære den unikke sammenblanding af musikoplevelser, vi aldrig glemmer, urinstøv, fadøl, kø, kø og masser af kø og tid sammen med vores kæreste. Endelig kunne vi tage på festival igen, og dag 1 på Roskilde Festival fejlede ikke. 

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival afslører fuldt program: Dem glæder vi os til at høre

Du bliver et overmenneske, når du er på festival. Pludselig kan du snildt gå 10-15 kilometer på én dag, overleve på et par timers søvn og holde dig mere end du plejer, når du skal tisse. Og taknemmeligheden over, endelig at kunne være på festival igen bidrager kun til at være endnu mere overmenneske.

Klokken 17 åbnede festivalspladsen og den summende følelse af, at både unge og gamle festivalsgængere og alt derimellem glædede sig til, at det hele nu får alvor gik igang var til at føle på. En tid med virus, mundbind og afstand føltes pludselig meget langt væk. 

Seje, danske Drew Sycamore gik på klokken 18, og fik i den grad sat startskuddet for de næste 3 dage. 

Med hendes velkendte hits som I Wanna Be Dancing, 45 Fahrenheit Girl og Jungle satte hun gang i en dansefest og hendes cover-version af Marios ‘Let me love you’ gjorde intet dårligt for stemningen.

Efter koncerten føltes det som om, at alle kollektivt havde besluttet sig for, at nu var det tid til aftensmad og festivalens udfordringer med at finde frivillige var mærkbar. Overalt til madboderne var køerne  længere, end man kunne føle, at de nogensinde havde været før, og selvom man drømte om at sætte tænderne i en burrito fra Mæxico eller sweet potato fries fra The Organic Boho, så endte køtempoet hos Den Økologiske Pølsevogn med at være altafgørende. 

Klokken 23 gik et af årets hovednavne på. Med en god portion humor mikset med, hvad der virkede som autentisk ydmyghed, indtog fanfavoritten Post Malone Orange Scene, og det var intet mindre end magisk at høre og danse til sange som Better Now og Rockstar, mens solen gik ned over en lyserød himlen, og man forstod, hvorfor folk i sidste øjeblik have revet alle billetter væk, for første dag på Roskilde Festival kunne virkelig ikke være startet bedre.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være