6 måder, der får dig til at køle ned i sommervarmen

Indeholder reklamelinks.

Kender du det, at du går og sukker efter solen og dens varme det meste af tiden, men når den så endelig er her, kan du næsten ikke holde varmen ud og er desperat efter at finde på måder til, hvordan du kan køle ned på – Når du ikke lige er i nærheden af en pool eller en strand i hvert fald, så læs med her, hvor vi har fundet 6 overraskende måder, du kan køle ned i sommervarmen på.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en ekstra hed sommer

1: Frys en varmepude ned

Din varmepude er din bedste ven i sommerheden, men ikke på den måde, som du tror. Fyld din varmepude med koldt vand og læg den i fryseren et par timer før, at du vil bruge den. Du kan enten lægge den på dit skød, mens du arbejder eller ligger på sofaen og slapper af, eller du kan lægge den ind i dit dynebetræk, inden du skal sove.

2: Sov med pyjamas

Vi ved det! Det lyder helt omsonst at hoppe i nattøjet, når det er 30 grader varmt og man sveder som aldrig før. Men ved at at sove med tøj lavet af naturlige materialer som bomuld, kan det faktisk medvirke til, at du får en mere behagelig nattesøvn, da tøjet fjerner sveden og du får derfor en følelse af ikke at være ligeså varm. Sørg dog for, at materialerne er naturlige, da syntetisk nattøj har modsatte effekt.

Skøn pyjamas i økologisk bomuld fra Aiayu, Køb her

3: Stil isterninger foran en blæser

Blæsere er uundværlige om sommeren – hvem husker ikke den sommer, hvor blæsere var udsolgt OVERALT i Danmark? Men føler du nogle gange, at din blæser ikke gør det koldt nok?! Hvis du kan svare ja, så prøv at stille en skål med isterninger eller en flaske med frossen vand foran din blæser. Når luften fra blæseren passerer isen eller flasken vil luften blive kølet endnu mere ned. Magisk.

4: Luk dine vinduer og træk gardinerne for

Om dine vinduer skal være åbne eller lukkede kan ofte være et dilemma, når det er rigtig varmt. Når det er rigtig varmt, kan det være bedst at holde vinduerne lukket og have gardinerne trukket for i løbet af dagen. Det er fordi det højst sandsynligt er varmere udenfor, end det er indenfor, og du vil gerne undgå, at den varme luft og solskinnet finder ind i dit hjem. Om aftenen og natten kan du åbne vinduerne og lade det koldere luft rense luften i dit hus.

5: Frys dit sengetøj ned

Endnu et genialt hack til natten. At fryse dit sengetøj ned, kan nemlig være svaret på, hvordan du får en dejlig nats søvn i sommerheden. Prop dit sengetøj ned i en pose og læg det i fryseren 10 minutter, inden du skal sove. Du vil aldrig se dig tilbage igen.

Økologisk sengetøj fra Juna, Køb her

6: Tag et varmt bad

Ja, du læste rigtigt. Et VARMT bad. Eller et lunkent i hvert fald. For selvom du føler dig fristet til at tage et iskoldt bad, så lad være. I hvert fald hvis det er, fordi du vil køles ned. Koldt vand vil nemlig få dig til at få det endnu varmere, fordi din krop vil forsøge at regulere din kropstemperatur og derfor gøre dig varmere. Et lunkent karbad eller brusebad vil forhindre dette i at ske, så længe du ikke lader badeværelset blive alt for fugtigt og dugget til. Det samme gælder i øvrigt for drinks, selvom de færreste af os, har lyst til at bytte iskaffen ud med en kop skoldhed kaffe, right?!

Opfriskende body wash fra The Body Shop, Køb her

 

 

Kilde: Popsugar

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være