[single_post_category_name]

Beach Reads du ikke må gå glip af denne sommer

ANNONCE for Gyldendal. 

Sommeren er over os, ferien er på vej og luften er fuld af kærlighed. Derfor kigger vi på en perlerække af romancer, som du bare ikke må gå glip af.

LÆS OGSÅ: 7 frække romaner til dig der elsker Bridgerton

Hvis du kan relatere til karakterer som Bridget Jones, elskede at læse John Greens EN FLÆNGE I HIMLEN eller bare er tilhænger af at kværne romantiske komedier på Netflix, så er romancegenren lige noget for dig. Her er der tale om saftige og medrivende kærlighedsromaner, lige til at give dig sommerfugle i maven over. Vi har samlet en liste over nogle af vores absolutte yndlingstitler nedenfor.

KYS DIN KÆRESTE PÅ REJSEN

Af Pia Konstantin Berg

Følg med i 29-årige Carolines liv, når hendes ellers så perfekte tilværelse bliver spoleret af en global pandemi. Den unge musikanmelder sendes på tvungen orlov, og tvinges til at genoverveje sin tilværelse som blandt andet inkluderer et sæt overbeskyttende forældre og et forhold til sin gifte chef, Kaare.

Midt i hele det rod, som Caroline befinder sig i, møder hun Casper. Hans optimisme smitter, selvom han slet ikke er den, hun troede, hun var på udkig efter. Men kan han være lige den, hun har brug for?

En lækker fortælling om at overleve pandemien, forelske sig og at bryde med det hamsterhjul vi alle sammen kender til. Vi er kæmpe fans!

Læs med her

VILD I NATTEN

Af L. Sherman

En ægte page turner, om den unge mor og økonomistuderende Laura og den vilde singlefyr William. Trods deres forskellige liv, er der en uundgåelig tiltrækning mellem de to, der bliver stærkere efter de havner i samme studiegruppe.

Men tør de glemme deres forskelligheder og venskab for en enkelt nat? Hvis de da kan nøjes med én …

Velkommen til L. Shermans verden fuld af tiltrækning og intriger, som man bare ikke kan slippe igen.

Læs med her

DEN DU ER

Af Henriette Vesterbak

Hvordan ved man, om en flirt er mere end en flirt? Det spørgsmål stiller Henriette Vesterbak i sin nye roman, DEN DU ER. På kunstakademiet er Sofie ikke i tvivl om tiltrækningen til Jacob. Dog knuses alle hendes illusioner om en fremtid mellem dem, da hun finder ud af, at han har været sammen med en anden pige fra holdet.

Sofie lover sig selv, at hun er færdig med mænd og deres pis, men Jacob ikke er enig. Det bliver en daglig kamp for Sofie at modstå ham.

Vi får hjerteflimmer bare ved tanken om Sofie og Jacobs vilde kemi.

Læs med her 

HERTUGINGEPROJEKTET

Af Sabina Jefferys 

HERTUGINDEPROJEKTET er første bog i Duke Dynasty-serien af Sabrina Jeffries, der byder på romantik og familieforviklinger i 1800-tallets England.

Forelsk dig i den hede kemi mellem Beatrice Wolf og Hertug Greycourt, der har indvilliget i at hjælpe den unge kvinde med at blive en rigtig lady.

Hvis du er fan af Bridgerton, vil du med garanti elske denne skønne fortælling. Det gør vi i hvert fald.

Læs med her

UFORLØST

Af Kelly Rimmer

Jess er CEO i en techvirksomhed i New York og møder derfor altid verden med en overskudsagtig facade og et lækkert udseende.

Dog ændrer alt sig, da hendes gamle kæreste Jake dukker op. I denne 3. bog i serien Start Up in the City, finder Jess ud af, at hun stadig er den kvinde som Jake forelskede sig i. Sårbarhed og dybe følelser, ja selv hemmeligheder bliver endelig forløst i denne smukke kærlighedshistorie.

Læs med her

ROADTRIP

Af Beth O’Leary

En bil. Fem mennesker. Tusind ting de i hvert fald ikke skal tale om …

Addie og hendes søster er på vej til bryllup, men turen når knap at begynde, før en bil kører ind i dem. Føreren er ingen anden end Addies eks, Dylan, som også er på vej til brylluppet.

Nu står de strandede gæster med én køredygtig, rød Mini Cooper. Snart bobler gamle dramaer og indebrændte følelser op og sparker Beth O’Learys komedie i gang.

En bog der både giver krampe i lattermusklerne, krummede tæer og sommerfugle i maven.

Læs med her

DRONNINGENS DILEMMA

Af Sarah MacLean

Spiondronningen Grace, har skabt sig et liv i Londons hårdeste kvarter. Ingen kan hamle om med hendes hårde næve eller skarpe tunge. Lige indtil den dag, Graces første og eneste kærlighed dukker op.

Ewan, Hertugen af Marvick, vil gøre alt for at vinde den ellers så hårde Grace tilbage. Grace tænker kun på hævn. I hvert fald lige indtil de gamle følelser blusser op.

Sidste bog i Bareknuckle Bastards serien, som snildt kan læses selvstændigt.

Læs med her

VILD MED DIG

Af Melanie Harlow

Blair er iført balkjole og tiara, da hun en tilfældig dag i søvnige Bellamy Creek vælter ind i Griffins liv. Blair, som er stukket af fra sine kontrollerende forældre, hjælper nu mekanikeren Griffin med at sætte sit værksted i stand, på den betingelse, at han hjælper hende med at reparere hendes bil, så hun kan komme videre.

Trods deres forskelligheder, slår det gnister mellem de to. De står begge ved en skillevej og de ved, de ikke er rigtige for hinanden. Eller er de?

Læs med her

ET ÅR MED HEMMELIGHEDER

Af Sarina Bowen

Et Ivy League college, en travl fyr og en ung kvinde med dybe hemmeligheder. Sådan starter Sarina Bowens historie om Bridger McCaulley og Scarlet Crowley.

Bridger har et fuldtidsstudie, 3 jobs og en hemmelighed han er tvunget til at dele collegeværelse med.  Det eneste lyspunkt i hans hverdag er den gådefulde, men indtagende førsteårsstuderende Scarlet Crowley.

ET ÅR MED HEMMELIGHEDER er anden, selvstændige bog i den romantiske Ivy Years-serie om livet på et amerikansk Ivy League college

Læs med her

PARTYCRASHEREN

Af Sophie Kinsella

En skilsmisse og farens nye kæreste har skabt en kløft mellem unge Effie og hendes familie. Især nu, hvor faren vil sælge Effies højt elskede barndomshjem! Egentligt vil Effie heller ikke med til afskedsfesten, indtil hun husker på sine elskede babushkadukker, som stadig befinder sig i hjemmet og må reddes!

Effie crasher afskedsfesten, og skal både undvige en hund, dørmanden, familiemedlemmer og ekskærester.

Læs bogen, som bestseller forfatteren Jojo Moyes beskriver som ”en man bliver flad af grin af at læse!”

Læs med her

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide