ChriChri lancerer sin egen rosé-vin!

Vi er altid ved at revne af stolthed, når vi lancerer noget nyt, og denne gang er ingen undtagelse. Vi har nemlig lavet vores helt egen ChriChri vin!

LÆS OGSÅ: Sommerens skønneste drink: Rabarber margarita

ChriChri er skabt med tanken om det gode liv, vi forsøger hele tiden at hjælpe med at inspirere, finde det gode i de små ting og  underholde. Hvis man kender os, så ved man også, at vi elsker venindetid, dates og forkælelse og hvad passer bedre hertil end et dejligt, koldt glas rosé?

I forbindelse med vores samarbejde med Copenhagen Rosé Festival fandt vi ud af, at I er mindst ligeså glade for rosé, som vi er, og derfor besluttede vi os for at lave ChriChri vinen. Vores ChriChri vin er en portugisisk rosé-vin med friske og krydrede noter af hindbær, jordbær og vilde bær. Perfekt til lange sommeraftener, grillmad og hygge med veninderne.

Du kan købe ChriChri vinen HER. (Husk, at tagge os på Instagram, hver gang du nyder den, så vi kan dele dit billede!)

SKÅL!

Pssst… ChriChri vinen kan også fås i nogle af vores lækre forkælelsespakker. Se mere HER.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive