[single_post_category_name]

De ultimative musthaves til strandtasken

Indeholder reklamelinks

Strandture er uden tvivl den aktivitet, vi glæder os mest til, når kalenderen siger sommer. Om det er ved det azurblå hav i udlandet eller de dejlige strande herhjemme i Danmark, så elsker vi strand dage. Men at skulle tilbringe en hel dag ved stranden kræver sine overvejelser, når strandtasken skal pakkes. Vi giver dig her den ultimative tjekliste, så du er sikker på at have alt det essentielle med, når du begiver dig mod en dag med saltvand og solskin.

LÆS OGSÅ: Romance – De romantiske bøger, du ikke kan slippe igen

Myggestik

Myg er uden tvivl én af de få ting, vi godt kunne være foruden om sommeren, men de er desværre ikke til at komme udenom. Heldigvis har vi den ultimative pleje til dine myggestik med Australian Bodycare Spot Stick, som virker kløestillende og sørger for, at der ikke går betændelse i huden, hvor insektet eller myggen har bidt dig.

Spot Stick fra Australian Bodycare, køb her

Badedragt

Gestuz 499 kr

En badedragt eller bikini er selvfølgelig et absolut must have, når turen går mod bølgen blå. Denne pinke sag er både smuk i farven og har fine detaljer med åben ryg og snøre i siden, så du kan justere benlængden.

Badedragt fra Gestuz, Køb her

Solbeskyttelse

Den er ikke til at komme uden om: solbeskyttelse. Vi er vilde med Clarins Sun Care Body & Hair Oil Mist SPF 30, som ikke kun kan sprøjtes på huden men også i hovedbunden, der ofte bliver skadet af solens skrappe stråler.

Sololie til krop og hår fra Clarins, Køb her

Aloe Vera

Skulle solen alligevel forbrænde dig, så kan du aldrig komme i gang for tidligt med at give førstehjælp til huden med et skud aloe vera. Den kølende og lindrende gel kan også sagtens bruges i løbet af dagen, så din hud ikke udtørrer i solens varme.

Gel fra Australian Bodycare, Køb her

En god bog

Ingen strandtur uden underholdning, og hvad er bedre end at dykke ned i en anden virkelighed med en god bog? Vi er ret vilde med bogen Kys Din Kæreste På Rejsen, der er let, sød og underholdende.

Kys din kæreste på rejsen af Pia Konstantin Berg, Køb her

Kimono

En kimono er perfekt at have med i strandtasken, hvad end du smider den på, når du skal op og hente kolde forsyninger i strandbaren, fryser let efter en tur i bølgen blå eller hvis huden trænger til en pause fra solens stråler. Denne smukke sag kan vi ikke få øjnene fra med alle de flotte farver – perfekt til sommeren!

Nümph kimono, Køb her

Solbriller

Noget af det værste at glemme på en stranddag er solbrillerne. Disse sørger for, at du ser cool ud, mens du undgår at få solens stråler i øjnene.

Solbriller fra Pieces, Køb her

 

Håndklæde

Vi vil elske at slænge os på dette smukke strandhåndklæde, der er i 100 procent bomuld og med søde striber i flotte farver.

Stribet håndklæde fra Magasin, Køb her

En taske

Din strandtaske skal kunne holde til lidt af hvert eftersom den bliver udsat fra alt fra sand og sten til sol og varme. Vi elsker denne fra Planetnusa, der har det skønneste print og er lavet i GOTS certificeret bomuld.

Taske fra Planetnusa, Køb her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide