[single_post_category_name]

Guide: Få magisk venindetid i spa

Dette indhold er sponsoreret

Oplever du, at hverdagen er fuld af forskellige pligter og stress? Og har du ikke haft tid eller overskud til at mødes med veninderne? Så har du nok brug for at sætte farten ned og få dig noget kvalitetstid med veninderne. Kvalitetstid, hvor I kan snakke ud og reconnecte. En fantastisk måde at gøre dét på er ved at tage på et spaophold.

Læs med her, hvor vi guider dig til nogle af Danmarks bedste hoteller med spa, hvor I er garanteret afslapning, ro og luksus.

Wellnessophold på Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg er, som navnet siger, et kurhotel. Vælger I at tage i spa på Kurhotel Skodsborg, kan I nyde infrarød varme, fodbad, jacuzzi, pool, sauna og hydrospa på 100 m2 med massagedyser og grotte. Og det er ikke engang det hele! Der er nemlig også en beauty-afdeling i spaen, hvor I kan få ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, manicure og pedicure, hårfjerning og øjenvippe-extensions og -løft.

Kurhotel Skodsborg ligger i Skodsborg og er derfor et spahotel i Nordsjælland. Det ligger i et lækkert område med natur og hav, som giver jer endnu flere muligheder for at catche up og nyde hinandens selskab.

Hotel Opus

Mens Kurhotel Skodsborg er et spahotel på Sjælland, er Hotel Opus et spahotel i Horsens i Østjylland. Hotel Opus har et 250 kvm stort område dedikeret til fitness og spa. Her kan I tage i sauna, tage varmbad og dampbad eller isskyl. Og så kan I også få forskellige behandlinger, hvilket vil sige diverse massageformer, kropsbehandlinger og ansigtsbehandlinger.

Hotel Opus ligger tæt på både shopping- og naturoplevelser, hvis I skulle få brug for en pause fra spabehandling.

Dejlig spabehandling på Hotel Hesselet

Hotel Hesselet ligger i Nyborg på Fyn. Hotellet har en spa med boblebad, infrarød sauna, massagebænke og pool. Og så kan I ud over det også bestille hotstone therapy, kropsbehandlinger og japansk lifting massage – et ansigtsløft uden kirurgi.

Hotellet er familieejet og ligger tæt på skov og strand, så det er nemt at finde fred og ro.

Priserne på ophold og spabehandlingerne på hotellerne afhænger af forskellige ting, fx værelsestype, behandlingstype og -varighed. Du kan derfor med fordel tage et kig på hotellernes hjemmesider, hvor du typisk kan finde priser på faciliteter og spabehandlinger, som du er interesseret i og har behov for. Spaophold kan være dyre. Så hvis I vil på spaophold på budget, kan I holde en hyggelig hjemme-spadag med hjælp fra jeres egne beauty-produkter!

Det er ikke så svært at finde et hotel med spa, der er faktisk mange perler rundt omkring i Danmark. Har du brug for et overblik over endnu flere lækre spahoteller, har både VisitDenmark og Jyllands-Posten lavet en liste over spahoteller i hele Danmark, som du nemt kan google dig til.

Har du ferie eller en friweekend, er det en oplagt mulighed at invitere en god veninde på wellnessophold på et spahotel og bruge fritiden fornuftigt. Det er vigtigt at pleje sine relationer og være sammen med bl.a. sine venner. Forskning viser, at det holder dig både fysisk og mentalt sund. Så hvis du ikke allerede har planlagt en veninde-spadag, er det bare at komme i gang!

LÆS OGSÅ: De ultimative musthaves til strandtasken

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide