Her går Danmarks bedste sol- og strandferier hen

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Vil du gerne have en skøn sol- og strandferie, men vil du stadig gerne blive hjemme i Danmark? Så er der faktisk rigtig mange muligheder for at finde en skøn strand, for med Danmarks lange kystlinjer er der sand nok til alle. Her guider vi til, hvor du kan tage hen på dejlig strandferie.

LÆS OGSÅ: Oplev New York og få en oplevelse for livet

Det skal du huske, når du tager på strandferie

Før du tager afsted på din strandferie, er der nogle elementer, du bør skrive dig bag øret og nogle overvejelser, der er fornuftige at gøre. Så er du sikker på at få den bedst mulige ferie:

  • Destination – vil du gerne holde ferie tæt på hjemmet eller længere væk?
  • Børn – der skal tages særlige hensyn til de små, for eksempel i forhold til børnevenlige strande og aktiviteter
  • Vejret – solen skinner ikke altid i Danmark, så du bør holde ferie et sted, hvor der også er noget at lave, hvis det blæser eller regner
  • Indkvartering – hvordan vil du gerne bo? Sommerhus, lejlighed, hotel eller campingplads?

Den brede vestkyst

Når det kommer til destination, så bør du holde din strandferie ved den jyske vestkyst, for eksempel i nærheden af Hvide Sande, Søndervig eller Blåvand, hvis du er til kilometervis af lyse sandstrande med plads til alle. Her er der rig mulighed for badning og også masser af skøn natur og oplevelser for hele familien.

Maleriske Skagen

Jylland har mange skønne strande, men ønsker du at kombinere din strandferie med luksus og kunst, er Skagen et must. Danmarks nordligste punkt – samt også Løkken og Lønstrup – giver dig rig mulighed for at holde en strandferie, hvor du også kan holde en bragende fest eller berige din sjæl med kunst og kultur.

Smukke Nordsjælland

Leder du efter en strandferie på Sjælland, vil nordkysten være et godt bud – for eksempel Rørvig, Tisvildeleje, Hornbæk og Gilleleje. Her er der fine strande og en skøn atmosfære, der både er for børn og voksne. Der er masser af restauranter og dejlige havne, der indbyder til timevis af afslapning.

Rolige Falster

Området omkring Marielyst på Falster har nogle af Danmarks skønneste strande, der er meget børnevenlige. Marielyst er roligt og med mange aktiviteter for børn, så her er tale om et godt valg, hvis du ønsker total afslapning uden for mange forstyrrelser.

Kontrastfyldte Bornholm

Bornholm er en klar kandidat, når det handler om at kåre Danmarks bedste strande. Hele sydkysten bugner af den ene kridhvide sandstrand efter den anden – især omkring Dueodde og Balka, hvor der er plads til alle. Bornholm byder også på masser af spændende lokal gastronomi for de voksne, og så er naturen et kapitel for sig med den klippefyldte og dramatiske nordkyst.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive