Oplev New York og få en oplevelse for livet

Dette indhold er sponsoreret.

New York er en af verdens største storbyer, og der er så mange ting at opleve. New York har noget for enhver smag. Det er en af de byer, hvor man aldrig kommer til at kede sig, og hvor man aldrig når at få set det hele. Der er altid noget at se og lave i New York, og dette gælder hele året rundt. Hvis man vil have den ultimative oplevelse i New York, kan man starte med at besøge Central Park. Dette er et af de mest besøgte steder i New York, og her kan man gå en tur eller tage på cykel. Derefter kan man besøge Frihedsgudinden, som er et af de mest berømte vartegn i USA. Frihedsgudinden ligger på Liberty Island, som ligger omkring 3 km fra Lower Manhattan. Det anbefales at kombinere et besøg til Liberty Island med et besøg til Ellis Island Museum of Immigration, som ligger ret tæt på Liberty Island. Læs med her og bliv klogere på, hvad man bør opleve i New York, hvis man påtænker at rejse til den skønne storby.

LÆS OGSÅ: Vi anbefaler: Unikke rejsedestinationer væk fra masseturismen

Broadway-shows i hjertet af New York

New York byder på et væld af oplevelser, men hvis man er til teater og musicals, så er der ingen undskyldning for ikke at se en Broadway-forestilling. Broadway-teatrene ligger typisk i Midtown Manhattan, altså midtbyen, og det er her de fleste turister bevæger sig rundt. Dog kan det godt betale sig at tjekke hvilke forestillinger, der spilles, inden man booker sin billet – Klik her for at vide mere. Nogle forestillinger er nemlig mere populære end andre. Nogle af de mest kendte og elskede Forestillinger gennem tiden har været “The Phantom of the Opera”, “Les Misérables”, “The Lion King” og “Wicked”. Men udover disse klassikere skiftes forestillingene ud hvert år, så der altid er noget nyt at se frem til. Derudover kan det godt betale sig at undersøge, om der er rabat på billetterne, hvis man eksempelvis bestiller dem i forvejen, hvis man er studeren eller pensionist, eller hvis man rejser i en større gruppe. På den måde kan man faktisk spare rigtig mange penge på sin tur til New York, og man sikrer sig også en plads til en af de populæreste forestillinger – og hvem er ikke interesseret i det?

Besøg Frihedsgudinden og Ellis Island – lær om New Yorks historie

Da New York er en af verdens største og mest berømte byer, er der mange ting, man kan lave i den populære storby. Ud over de mange Broadway-shows kan man også overveje at besøge Frihedsgudinden og Ellis Island. Frihedsgudinden er en af verdens mest kendte statuer, og den står på Liberty Island i New York Harbour. Statuen blev rejst i 1886 for at hylde de immigranter, der kom til USA via Ellis Island. Ellis Island ligger lige ud for Frihedsgudinden, og det er herfra, at mange af immigranterne kom til USA. I dag kan man besøge begge steder og lære mere om New York. Hvis man besøger New York, bør man altså overveje at tage en tur til Frihedsgudinden og Ellis Island. På den måde kan man lære mere om byens historie og se nogle af de mest kendte steder i New York.

Gå en tur i Central Park og se dyrene på Bronx Zoo

Central Park er en af New Yorks mest kendte parker. Den ligger midt i byen, og man kan derfor nemt komme dertil, hvis man har lyst til at gå en tur eller tage på picnic. Central Park er dog ikke kun en park – den rummer også Bronx Zoo. Bronx Zoo er en dyrepark, som huser over 4000 dyr fra 650 forskellige arter. Dyrene lever i naturlige omgivelser, så man får virkelig en oplevelse af at være ude i naturen, selvom man befinder sig midt i New York City. I Bronx Zoo kan man blandt andet se løver, elefanter, bjørne, giraffer og aber. Derudover kan man også se fugle fra hele verden samt reptiler og meget mere. Bronx Zoo har åbent alle dage fra 10-16, så det er muligt at besøge dyrene både om formiddagen og eftermiddagen.

Oplev New York og få en oplevelse for livet, som man aldrig vil glemme. Tag på sightseeing-tur langs Fifth Avenue, besøg verdensberømte seværdigheder som Statue of Liberty eller Central Park. Man kan også tage en tur til Broadway og se en af de mange fantastiske forestillinger. God tur!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være