[single_post_category_name]

Serieguide til din weekend

Reklame for C-More

Vi ved det godt. Sommeren er over os, og egentlig vil vi helst tilbringe de lange sommeraftener udenfor, med et glas rosévin i den ene hånd og én vi har kær i den anden. Men nogle af os har små børn, der skal puttes inden solen er gået ned og drømmen om late night-udendørshygge må udskydes et par år. Samtidig er det eneste, vi kan have lyst til efter en laaaang sommerdag med varme og masser af aktiviteter, at krybe sig sammen i sofaen og sætte en god serie på flimmerkassen, og denne guide går ud til alle jer. Her får du nemlig 4 skønne serier til din weekend. Som en ekstra bonus får du 30 dages gratis streaming, ved at tilmelde dig C-MORE LIGE HER

LÆS OGSÅ: 7 krimiserier du skal se lige nu!

Hvis du elsker krimi:

Broadchurch

Britisk krimi for alle pengene. Vi følger parret Beth og Mark, der sørger over deres søns pludselige død. Efterforskningen af den mystiske død tildeles den karakteristiske betjent Alec Hardy, som kommer lidt svært ud af det med den lille bys borgere og især hans politipartner Ellie Miller, som ikke blot skal kæmpe med at holde af sin nye chef, men også skal efterforske mordet på en kær ven af familien.

Find Broadchurch her

Hvis du elsker drama:

Kom med til en verden fuld af korrupte politikere, grådige jordbesiddere, forurenede vandboringer og uopklarede mord. I dette moderne westerndrama forsvarer familien Duttons deres elskede ranch i Yellowstone, Montana med næb og klør mod ondsindede aktører – både naboer, politikere og andet godtfolk. Seriens hovedrolleindehaver er ingen anden end selveste Kevin Costner, og Yellowstone er en drama-favorit her på redaktionen!

Find Yellowstone her

Hvis du elsker romantik:

Love Life

Romantisk komedieserie om den unge singlekvinde Darby, der spilles af Anna Kendrick. Darby drømmer om at finde ægte kærlighed. Love Life tager sin begyndelse i 2012, hvor Darby bor sammen med sine karismatiske venner Sara, Jim og Mallory. Hendes mangeårige jagt på den eneste ene er kun lige begyndt, og hver episode fortæller historien om en ny person, Darby møder på sin vej. En sjov, sød og identificerbar kærlighedskomedie.

Find Love Life her

Hvis du elsker humor: 

The Office

Hvis du er til ikonisk, tåkrummende, britisk komedie må du ikke snyde dig selv for at se den britiske udgave af The Office. Her uddelegerer den toppinlige chef David Brent, der spilles af Ricky Gervais, opgaverne til en flok uinspirerede medarbejdere. Vi møder bl.a. Gareth, der tager sig selv meget alvorligt, og de konstant flirtende Tim og Dawn, der begge hader deres job.

Find The Office her

Hvis du elsker klassikere:

Peaky Blinders

Vi har sagt det før, og vi siger det lige igen – Du SKAL se Peaky Blinders mindst én gang i dit liv. Serien kan det hele – kærlighed, drama, intriger og så er Cillian Murphy i rollen Thomas Shelby umulig ikke at lade sig forføre en smule af med hans krystalblå øjne og skarpe intelligens. It’s a must see!

Find Peaky Blinders her

Husk også hyggen til din serieaften. I ChriChri-shoppen har vi forskellige forkælelsespakker, der skruer lidt mere op for hyggen på hjemmeaftenerne.

Køb Home Alone-pakken HER

Køb Wine O’Clock-pakken HER

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide