Tivoli fejrer Bastilledag med petanque og franske fristelser

Uh-la-la! Denne nyhed går ud til alle de frankofile derude, den 14. juli fejrer Tivoli Bastilledagen ved at hejse det franske flag og byde på en hel dag med petanque, god vin, franske toner og lækre snacks.

LÆS  OGSÅ: Sådan får du en en ekstra hed sommer

Den 14. juli er der masser af franske fornemmelser i Tivoli. Nationaldagen bliver fejret med petanque på Plænen til lyden af Tivoli Ensemblets franske toner og muligheden for at købe fransk vin, øl og snacks. Der er kort sagt noget for petanquespillere på alle niveauer og frankofile generelt.

Dagens program:

Petanque på Plænen – kom og vær med
Plænen vil blive omlagt til petanquebaner, hvor man hele dagen kan komme forbi og prøve et spil petanque med venner eller familie. Man skal ikke tilmelde sig, men blot komme forbi – der vil være petanque-kugler til rådighed og folk, der kan hjælpe jer i gang.

Er banerne optaget, da kan man i stedet nyde sig et glas vin eller andet læskende fra den lille bar, der bliver sat op på Plænen i dagens anledning. Vinen er naturligvis fransk.

Tivoli Open og Tivoli Stafetten
Er man in it to win it, så vil der også være mulighed for at deltage i de to turneringer: Tivoli Open og Tivoli Stafetten.
Tivoli Open skal man tilmelde sig på forhånd, og det kan gøres via petanqueportalen.dk

Tivoli Stafetten tilmelder man sig til på dagen ved Plænen mellem 17.30-18.00. Det er efter først til mølle princippet.

Det er gratis at deltage i Petanque, hvad end det er til et hyggespil eller i en af de to turneringer – det kræver dog entré til Tivoli.

Petanque på Plænen starter kl. 12.00, og til at kaste den første gris kommer den franske ambassadør, Christophe Parisot, som vil sige et par indledende ord inden. Til at bidrage til den franske stemning vil de dygtige musikere fra Tivoli Ensemblet spille franske toner, som kan nydes, mens man får sig et glas vin, lidt snacks eller tager et spil petanque.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive