[single_post_category_name]

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More

Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har Nordens og Storbritanniens største udvalg af krimiserier, og at der nu er mere end 1.500 nye timers kvalitetsindhold på streamingtjenesten. Vi har her fundet fire af vores absolut favoritter, når det kommer til britiske tv-serier –  og husk, at du kan få 30 dages gratis streaming til C More HER, så du kan bruge de næste par dage/uger/måneder på at binge en masse lækkert tv. 

LÆS OGSÅ: 5 serier, du skal binge lige nu

Barnaby

Barnaby er jo en klassiker, når det kommer til britisk tv. Du får intet mindre end 51 afsnit af den populære serie om kriminalkommissær Barnaby, som efterforsker beboerne fra Midsomers dystre hemmeligheder, kombineret med lidt humor.

SE HER

River

En lidt mere mørk krimi, som handler om kriminalbetjenten John River, som er vidne til sin partners død, og mens han efterforsker mordet, bliver han opsøgt af spøgelser fra sin fortid.

SE HER

Stolthed og fordom

En klassiker med Colin Firth i en af hovedrollerne. Den følger familien Bennet, som har fem døtre, som Mrs. Bennet desperat forsøger at bortgifte. Da to velhavende mænd kommer til egnen, øjner hun en mulighed, men den kvikke Elizabeth lader sig ikke imponere af penge.

SE HER

Keeping Faith

Er du til drama og mystik, så er dette en serie for dig. Advokaten Faith Howells trækkes ind i et mysterium, da hendes mand pludselig forsvinder under mærkelige omstændigheder. Snart støder hun på mørke hemmeligheder og begynder at sætte spørgsmålstegn ved, om hun overhovedet kendte sin mand.

SE HER

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide