Kærlighedsbrevkassen: Hjælp, jeg er blevet ghostet efter sex

info

Stine Gram
Kærlighedscoach
Find mere info her:

I vores kærlighedsbrevkasse kan du stille vores kærlighedscoach, Stine Gram, spørgsmål om alt fra håndtering af et knust hjerte, til gode råd om, hvordan du bliver bedre til at date. I denne uge undrer en læser sig over, hvorfor hun oplever at blive ghostet efter sex. 

LÆS OGSÅ: Du har brug for selvkærlighed

Spørgsmål:

Hej Stine

Jeg bliver ghostet … møder en sød fyr, vi har det så godt sammen, og sidste gang var jeg sammen med ham seksuelt. Og nu… ingenting. Jeg skrev: ’Tak for i går. Hvad skal du i aften?’. Og han så beskeden og ser mine stories, men svarer ikke. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for det gør mig rasende, at de tror, det er okay at behandle mig sådan. Øv altså!

Carina

Svar:

Kære Carina

Jeg ville sådan ønske, at den slags ikke skete – ghosting. Dem, der ghoster, har en adfærd, der sårer andre mennesker, og ghosting siger mere om den, der har adfærden, end modtageren. Jeg ser en vis kynisme i det – eller fejhed og manglende modenhed. Jeg er med på, at man kan ghoste efter at have udvekslet nogle beskeder, hvis man føler, at man ikke er et match, og så lader man den bare ligge. Måske har de fleste af os prøvet det, og det har ikke den store effekt på modtageren, fordi der netop ikke er blevet opbygget nogen relation. Men når man har datet og haft sex, er det en helt anden snak. Men igen … folks moral er bare forskellig.

Du har ikke gjort noget forkert! Du er blot modtageren af ghostingen. Så jeg vil gerne have, at du ikke tager ansvaret for det, der er sket, på dine skuldre, for der hører det ikke hjemme.

Det siger til gengæld noget om din date. Der er to scenarier, der kan være på spil. 1: Han ønskede primært sex, og det har han nu fået, så ’mission accomplished’. 2: Han ønskede mere end sex, men fandt ud af hen ad vejen, at I af den ene eller anden grund ikke passer sammen.

Du spørger, hvad du skal gøre. Ingenting, har jeg lyst til at sige. Du skal ikke forsøge at redde noget, der ikke skal reddes. Det kan du i øvrigt heller ikke, for det kræver to mennesker. Men du kan skrive, at du er vred, hvis det hjælper dig at få det ud og få placeret ansvaret det rigtige sted. Du skal bare ikke skrive til ham for at redde det eller prøve at bevise noget over for ham. Du har intet at bevise.

Hvis du fremadrettet gerne vil minimere risikoen for at stå i sådan en situation igen, så kan du lade der gå lidt længere tid, før du har sex. Hvor lang tid? Det kan man ikke rigtig sætte tid på, men pointen er, at jo længere tid, du venter, jo bedre lærer du ham at kende, og det vil give dig et indblik i, om du kan stole på ham. Hvis en mand presser på for sex og bliver irriteret over et nej, vidner det om, at hans mål var sex. Hans mål var ikke at lære dig at kende. Det er en god rettesnor at iagttage, hvordan en anden reagerer på din grænsesætning.

Der er absolut intet galt i at have sex hurtigt, hvis det er sex, du ønsker. Det kan sagtens fungere fint, hvis det er dét, begge parter ønsker, og ikke har nogen forventninger om noget andet. Men ud fra din besked kan jeg se, at du ønsker mere end det, og i den forbindelse er det en rigtig god ide at få opbygget noget tillid og tryghed, før du hopper i kanen med en mand, da hans primære formål KAN være sex. Hvis sex netop er hans primære formål, gider han ikke opbygge en meningsfuld relation med dig og vente med sex, og du har fået dit svar på, om han var værd at investere din tid og dine følelser i.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og