Kom i julestemning med alle julens musthaves

Dette indhold er sponsoreret

Der er stadig lidt tid til jul, men ikke desto mindre er det altid godt at være forberedt til festlighederne. Denne forberedelse kan finde sted ved, at du allerede nu begynder at kigge efter nogle af julens musthaves, som du kan blive klogere på her.

LÆS OGSÅ: Bliv klar til jul med disse skønne julebøger

Juletøj til afslapning 

Hvis du er på udkig efter juletøj, der egner sig perfekt til afslappende stunder i hjemmet, er det er en god idé at kigge online, da du her kan finde det største udvalg af julepyjamas, som alle har unikke motiver og designs. For som Jesper Ahm, CEO af Jule-Sweaters, forklarer: “Vi bruger meget tid på at forberede nye designs, kvaliteter og indhold – for at indfange og levere følelsen af julens glæde.” Grundet dette fokus får du og din familie gode stunder i unikke og behagelige julepyjammaser, der kan fås til både mænd, kvinder og børn: “Siden vi har mange forskellige kunder, så har vi både sweaters til gamere, hundeelskere, bæredygtige sweaters, sjove sweaters og komfortabelt juletøj” forklarer Christoffer Sloth. Dermed kan du og din familie alle sammen finde julesweaters, som passer til jeres smag og personlighed. Det er oplagt at tilbringe juledagene derhjemme i en julesweater eller en julepyjamas, hvorfor en julepyjamas er et perfekt valg, når den står på afslapning i hjemmet. Julesweatrene kan for eksempel kombineres med for eksempel et par flotte chinos, eller en sød nederdel fra din garderobe til de festlige begivenheder.

Det festlige valg 

Hvis du derimod leder efter juletøj, der for eksempel egner sig perfekt til den årlige julefrokost, kunne det være, at du skulle kigge efter flotte julekjoler eller juleskjorter. Julekjoler kan fås i mange forskellige designs. Christoffer Sloth, CEO af Jule-Sweaters, forklarer i denne kontekst: “Vi laver alle vores designs selv, og derfor kan vi ikke blive kopieret – vi har patent på vores designs.” Dette betyder, at din julekjole eller juleskjorte vil bære præg af et flot og velovervejet design, som vil egne sig perfekt til en festlig aften. Denne aften behøver ikke nødvendigvis at være ensbetydende med, at du er til julefrokost, da du kan vælge en julekjole eller en juleskjorte til mange forskellige anliggender såsom juleaften eller J-dag. Hvis du ønsker det lidt mindre formelle valg, kan du også vælge en julebluse, da det vigtigste er, at du føler dig komfortabel. For der er mange muligheder, når det kommer til at sammensætte det perfekte jule-outfit, og det er helt op til dig, hvornår og hvordan du vælger at gribe det an.

Juletøjets juleeventyr

Firmaet Jule-Sweaters er til dags dato det eneste bæredygtige julesweater mærke og har blandt andet fået GOT certificering, hvilket er det sværeste bæredygtige label at få inden for tøj. “Vi startede med at lave pyjamasser til hele familien – og kun producere dem i bæredygtigt materiale,” forklarer Christoffer Sloth. Siden er firmaet blevet udvidet til at indeholde Europas største udvalg og leverandør af juletøj. “Vores hovedmål er at levere høj kvalitets juletøj, hvor du bliver positivt overrasket når du åbner æsken” fortæller Jesper Ahm. Med mere end 300 forhandlere af juletøjet, har firmaet opnået stor succes. Denne success skyldes særligt deres unikke designs, det store fokus på kundeservice, de gode priser og den hurtige levering. Det er derfor oplagt at sammensætte det perfekte outfit til juledagene med produkter fra Jule-sweaters, hvor arbejdsglæden og taknemmeligheden er stor: “Vi elsker vores jobs – at levere juleglæde i hele Europa med din bedste ven er drømmen” fortæller Jesper Ahm. Sammensætningen af det perfekte outfit kan yderligere også indebærer sokker og strømper fra Jule-Sweaters kollektion, eller accessories som for eksempel en hue og et halstørklæde. Hvis du er til dekorative hårbøjler, kan du også tilsætte sådan en fra Jule-Sweaters til dit outfit.

Jule-Sweaters er et dansk firma, som blev grundlagt af vennerne Christoffer og Jesper. Firmaet startede i 2016 og har siden 2018 været et fuldtids kørende firma med stor vækst og udvidelser i firmaet. “Vi startede i 2016 med at lave 1000 julesweaters – i 2022 producerer vi mere end 400.000 stykker” forklarer Christoffer Sloth. Firmaet har både arbejdet med konceptet med fysiske butikker, men har særligt fokuseret på online salg. “Vores indtægt er steget fra 297.600 kroner i 2016 – til 31.620.000 kroner i 2021” forklarer Jesper Ahm, hvilket også afspejler den store udvidelse, firmaet har opnået i hele Europa. “Vi startede og er baseret i Danmark. Siden har vi udvidet til Tyskland, Skandinavien, Italien, Holland, Frankrig og Spanien”. Denne udvikling er et godt billede på, at julesweatre og julekjoler bliver mere og mere populære, og at der er mange muligheder for at sammensætte det perfekte outfit til jul med de mange forskellige valgmuligheder fra Jule-Sweaters kollektion.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og