Kom til street art festival på Refshaleøen

Reffen afholder for første gang en farvestrålende Street Art Festival, som lover kunst, musik, fest og workshops – tre døgn i træk. Det er fredag d. 26. – søndag d. 28. august og der er gratis adgang.

LÆS OGSÅ: Vender Aidan tilbage i ‘And Just Like That…’?!

Seks kunstnere udfolder sig på tusind kvadratmeters udstillingsplads på Reffen fyldt med utraditionelle installationer og skibscontainere. Festivalen samler den danske undergrund, og eksponerer den på bedste vis, og lader det rå, uetablerede og alternative komme til udtryk. Under hele festivalen kan du opleve street art-kunsten i alle dens formater. Der skabes et galleri, som hylder ikke kun kunsten – men også kunstneren bag. Der vil være bred variation i værkerne, og kunstnerne bidrager med hver deres teknikker, budskaber og kunstneriske udtryk.

PRØV KRÆFTER SOM GRAFFITIKUNSTNER

Du kan også helt selv få lov til slippe kreativiteten løs med spraydåser og stencils. Det er både lørdag og søndag fra kl. 12-18 – og det er helt og aldeles gratis. Alle deltagere vil blive undervist af en erfaren graffitimaler, så du kan sætte dit aftryk på et 5x5m lærred skabt specielt til lejligheden.

MUSIKPROGRAMMET

Musik er og har altid været en integreret del af besøget på Reffen. Derfor spiller musikken også en vigtig rolle under festivalen. Lydtæppet er nænsomt kurateret, så du kan nyde kunsten, solen og den fantastiske atmosfære på Reffen. Fælles for artisterne er at de formår at skabe en medrivende oplevelse bag dj-pulten og leverer varen hver evig eneste gang.

Fredag: Moqst B2B Kip Analog

Lørdag: Rasmus Schack & Dokkedal

Søndag: Kris Percy

GRATIS HVEDEØL & STREET FOOD FRA 32 MADBODER

Sammen med PIFT hylder vi kunsten og deler øl ud. Både fredag og lørdag deles der gratis smagsprøver ud på forfriskende øl med et pift af eksotisk frugt til alle de besøgende på Festivalen. Sluk tørsten i en god sommerøl og gå på opdagelse i street food fra hele 32 madboder på Reffen, imens de 6 kunstnere indtager deres arbejdspladser og skaber deres værker.

DE SEKS KUNSTNERE PÅ STREET ART FESTIVALEN

Copenhagen Poster

Michael Jakobsen aka Copenhagen Poster er Street Artist, grafiker og illustrator. Han har bl.a. løst opgaver for Foo Fighters, Den Danske Filmskole, Alzheimerforeningen og Christian Fuhlendorff. Michael har lavet Street Art både i Danmark og udlandet. Michael har malet flere steder i og omkring København, og har bl.a. lavet et stort værk på den nedlagte fabrik, ’Bolsjefabrikken’.

Stine Hvid

Stine Hvid er dansk kunster, street artist, illustrator og grafisk designer, bosiddende i København, Danmark. Stine har arbejdet fuldtid som kunstner siden 2013, og maler og illustrerer blandt andet for mange forskellige virksomheder og brands f.eks. Google, Netflix, Pepsi, RedBull. Den største passion er at male på gaderne, og hun har siden 2011 malet vægmalerier i Danmark, Sverige, Norge, England, Tyskland, USA og Australien.

Balstrøm

Den anerkendte københavnske kunstner, Rasmus Balstrøm, har gennem sine mange år som street art-kunstner forfinet sin helt egen stil. Han er verdenskendt for sin teknik og sit mangfoldige udtryk i alt fra fantasifulde universer til politiske statements. Balstrøms kunst kan have et humoristisk og til tider rebelsk og provokerende udtryk, som skubber publikums grænser. Balstrøm var i 2020 repræsenteret ved verdens største street art-museum i Amsterdam, og han har tidligere arbejdet sammen med nogle af de største legender som f.eks. OBEY og Jeff Hammilton.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og