Tivoli fylder år: Deler gratis flødeboller ud

Program:

Klokken 11:00: Haven åbner

Klokken 14:00: Gratis flødeboller til de første tusind gæster

Klokken 15:30: Tivoli Garden går strøgparade fra Kongens Nytorv. Paraden når Tivolis Hovedindgang ca. klokken 15:50

Klokken 17:00: Tivoli-Gardens medaljeoverrækkelse på Plænen

Klokken 17:00: Ung Dansk Klaverkvintet – Stjernestunder i Glassalen

Klokken 20:00: Tivolis fødselsdagskoncert med Elsa Dreisig, Jonathan Tetelman, Copenhagen Phil og overraskelser…

Klokken 21.45: Fødselsdagsfyrværkeri

Selvom man er ved at være oppe i årene, kan man godt holde en stor fødselsdagsfest på en mandag. Derfor fejrer Tivoli den 15. august sine næsten 180 år med en stor fejring, hvor Tivolis fødselsdagsgæster blandt andet kan opleve Tivoli-Gardens medaljeoverrækkelse, flødeboller til de første tusind gæster og en stor klassisk fødselsdagskoncert fuld af overraskelser, inden fejringen sluttes af med fødselsdagsfyrværkeri.

LÆS OGSÅ: Kom til morgenyoga i Tivoli – første gang på søndag

Tivoli er for alle. Om man er til en god bøfsandwich i Rutschebanegrillen eller et gourmetmåltid i Det japanske Tårn. Om man er til en rockkoncert på Plænen eller en klassisk koncert. Om man er til en vild tur i Dæmonen eller en slentretur rundt om søen, så er der noget for enhver smag. Det bliver i den ånd, at Tivoli fejrer sin 179 års fødselsdag mandag den 15. august 2022. Udover Tivolis normale program og udbud vil der være uddeling af flødeboller, medaljeoverrækkelse og parade ved Tivoli-Garden og en festlig fødselsdagskoncert inden festen slutter med fyrværkerishow.

Strøgparade fra Kongens Nytorv

En af de mest stolte varemærker i Tivoli er Tivoli Garden, som også vil være til stede under fødselsdagsfejringen. De fejrer Tivoli Garden ved at gå strøgparade fra Kongens Nytorv klokken 15:30, hvor de går gennem København og ender ved Tivolis Hovedgang omkring klokken 15:50. Senere på dagen vil Tivoli Garden blive anerkendt med medaljeoverrækkelse på Plænen. Her uddeles medaljer til de gardere, som efter utallige parader og koncerter har nået pensionsalderen på 16 år og stopper i Tivoli-Garden. En bronzemedalje uddeles for tre sommersæsoner. Sølv for fem sommersæsoner og guldmedaljen uddeles for syv sommersæsoner.

Fødselsdagskoncert og klaverkvintet

Sammen med Tivoli Copenhagen Phil og dirigent Alexander Joel, synger Elsa Dreisig og den chilenske tenor Jonathan Tetelman arier og duetter fra det romantiske operarepertoires øverste hylde i Koncertsalen til en særlig fødselsdagskoncert. Præcis hvilke godbidder gæsterne kan forvente er stadig en hemmelighed – sådan nogle skal der jo være, når man holder fødselsdag … men mon ikke der dukker nogle overraskelser op undervejs? (billetter til fødselsdagskoncerten kan købes på Tivolis hjemmeside.

Inden da spiller fem fremadstormende danske musikere kammermusik  sammen i den nydannede kvintet; Ung Dansk Klaverkvintet. Adgang til denne koncerten er med i entreen til Tivoli, så her kan alle fødselsdagsgæster få lejlighed til at høre de unge danske stjerneskud spille Mozart, Brahms og Jörg Widmann.

Flødeboller og fyrværkeri

Som tak til fødselsdagsgæsterne deler fødselaren 1000 flødeboller ud til de hurtige fra klokken 14.00, og for de gæster som er kommet sent, eller ikke har travlt med at komme hjem, vil der være et flot fyrværkerishow fra kl. 21.45 til at lukke festen og sige tillykke med de 179.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og