[single_post_category_name]

3 gode grunde til at tage børnene med på skiferie i Norge

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.
Overvejer du at tage på skiferie, men er du i tvivl om, hvor turen skal gå hen? Så bør du overveje Norge, som er blandt de absolut bedste steder i verden at tage på skiferie. Samtidig er det vores naboland, og det betyder, at du kan korte noget af turen, hvilket også er værd at have med i dine overvejelser. Her får du tre gode grunde til, at du bør tage til Norge, når du skal på skiferie næste gang.

1: Tag på børnevenlig skiferie i Norge

Du kan tage på skiferie i mange lande, og i princippet kræver det blot, at landet er udstyret med bjerge. Det er dog ikke alle steder, der er lige velegnede til børnefamilier. Norge er dog en af de destinationer i verden, som tilbyder de absolut bedste forhold, når familiens mindste medlemmer skal med på skiferie.

Norge er først og fremmest ikke det land i verden, som byder på de mest stejle bakker, og dermed er der flere steder, som er forholdsvist begyndervenlige. Samtidig er der heller ikke et lige så stort fokus på afterskiing, og dermed er der ikke lige så mange unge mennesker, som tager på skiferie for at feste om aftenen.

2: En alsidig skidestination med noget for enhver smag

Når du tager på skiferie i Norge, er der masser af skisportssteder, hvor børnene er i centrum. Her er der både sjove børneområder, brede pister samt lærerige skiskoler, hvor børnene kan få undervisning, før de begiver sig ud på egen hånd. Samtidig er der også mulighed for, at de voksne og mere erfarne skiløber kan blive udfordret.

Det er især de mange alsidige skidestinationer, der gør Norge til det helt rigtige valg, når du skal på skiferie. Herudover byder landet også på en lang skisæson, som løber fra midten af november til starten af maj. Dermed er der også rig mulighed for at spare penge på turen, fordi I kan rejse udenfor højsæsonen.

3: Rejsetiden er minimal

Norge er vores naboland, og det er der mange fordele ved – især når du skal have børnene med på skiferie. Det betyder nemlig, at rejsetiden kan afkortes markant, hvis man sammenligner med mange andre skidestinationer. Dermed undgår I at skulle bruge for lang tid på rejsen, hvilket er en fordel, da de mindste hurtigt kan blive utålmodige.

Fra Danmark kan man flyve direkte til flere af Norges største lufthavne, og det tager ofte mellem en og to timer, afhængigt af destinationen. Når I først er ankommet til Norge, er det desuden nemt at komme til skisportsstederne. De fleste af dem ligger tæt på lufthavne eller større byer, og der er gode offentlige transportforbindelser.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide