Bolig & DIY

Indret med coffee table books

Her på ChriChri-redaktionen elsker vi de smukke “coffee table books”, som vi kan have liggende fremme. De er perfekte til at indrette et hyggeligt vindueshjørne eller dekorere sofabordet med. Coffee table books giver en god stemning af hjemlig hygge og lidt rodet tilfældighed, hvilket er med til at skabe en dejlig atmosfære i rummet. I galleriet ovenfor kan du få inspiration til, hvordan du bruger coffee table books i din indretning. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke bøger du skal indrette med, så har vi samlet en række af bøger nedenfor, som ikke kun er smukke udenpå, men som også er interessante og inspirerende indeni.

Kate Moss – The Kate Moss Book

Denne bog portrætterer den smukke Kate Moss. Bogen er som udgangspunkt en billedbog, som indeholder både private og offentlige billeder af det smukke stilikon. Udover de inspirerende billedsider, finder du i bogen også Kate Moss’ egne fortællinger om sin karriere.


Tom Ford – Graydon Carter, Bridget Foley, Anna Wintour & Tom Ford

Tom Ford er en af de største ikoner, og han har skabt historie indenfor modens verden. Bogen “Tom Ford”viser Fords smukke kreationer påcatwalken. Herudover finder du i bogen billeder af Fords provokerende kampagner samt hans indretning af diverse butikker.


Move and Work – By Malene Birger

En af Danmarks førende designere, Malene Birger, har udvidet sit modeunivers med sin egen interiørbog. Bogen giver et indblik i et interiørunivers fyldt med inspiration fra hele verden. Hun viser sine tre boliger frem, som stråler af lækkert design og gode ideer. 


Fashionable Selby – Todd Selby

Den kendte modeblogger Todd Selby viser i sin bog sine smukke fotografier frem. Bogen byder pådiverse profiler af nutidens mest interessante designere, stylister, modeller samt ukendte artister. Bogen inviterer os indenfor hos kunsternes værksteder og hjem.

Helmut Newton – June Newton & Helmut Newton

Bogen indeholder et hav af inspirerende billeder taget af den verdenskendte tyske fotograf Helmut Newton. Bogen viser hans evner som fotograf samt hans forkærlighed for afklædte kvinder.


My wonderful world of fashion – Nina Chakrabarti

Denne fine bog er en malebog til fashionistas i alle aldre. Den indeholder elegante og sofistikerede illustrationer tegnet af den førende modeillustrator Nina Chakrabarti. Bogen er smuk at have liggende og samtidig sjov at kigge i, efter ungerne har været i gang med farveblyanterne.

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *