Hvidt i hvidt i soveværelset

Gitte Christensen, der arbejder som freelance stylist, er uddannet designer og har arbejdet i modebranchen i mange år – men har de sidste 3 år kastet sin arbejdsiver på interiør. Særligt bæredygtigt design har hendes interesse, og hun driver bloggen og webshoppen Objects & Use – og udvælger design til shoppen, der er bæredygtigt. Og på hendes blog kan du læse om design, interiør og grøn livsstil.  Nedenfor inviterer Gitte dig ind i sit soveværelse med lidt tips til at skabe en luksus hotel-stemning – en hvid oase til afstresning.

___

Hvis soveværelset indrettes hyggeligt og lyst, kan det også bruges til en stille stund i løbet af dagen og i weekenderne og ikke kun til nattesøvnen. Skab en hyggelig luksus hotelstemning, og du kan nemt tage på en lille ”ferie” og lukke døren.

Hvidt sengetøj og masser af bløde hvide puder, så ligger man perfekt med en god bog og en kop te på sidebordet. Eller til lidt netflix på din iPad.

Brug soveværelset som et ekstra rum i hjemmet. Indret dig med billeder og lav små stilleben med ting og bøger, du godt kan lide.

Læg de bøger fremme du gerne vil læse i, så glemmer du dem ikke, og de er lige ved hånden, når du tager en stille stund. Husk at give dig selv lov til de små frirum i hverdagen. Prøv at undgå rod og vasketøj i krogene, så får du nemmere hotelstemningen frem.

”Tag naturen med hjem”, står for tiden på mit natbord, der er masser af inspiration til gør-det-selv-projekter fordelt på årstiderne – og dejlige opskrifter på kager og saft mm.

Det hvide rum er perfekt at tænke tanker i og lave store planer….

Tip:

– Grønne planter i soveværelset giver liv og er rart at se på

– Pressede blomster i en hvid ramme minder om sommeren og er fint sammen med grønne planter….

– Få mange flere grønne tips i den nye DIY bog ”Tag naturen med hjem”

Du kan læse med på Gittes blog her, se hendes interiør stylings her og følge med på instagram under navnet @gittechristensen.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være