Dæk op til Valentine’s Day

Om man er i et forhold eller ej, så er vi alle her på redaktionen vilde med Valentines Day, og alt hvad der hører til. Det er en aften, hvor man får lov til at fejre kærligheden, og hvorfor ikke fejre en så skøn aften med manér?

Om du skal fejre Valentines Day med dine veninder eller din kæreste, så har vi samlet en række items som vil gøre dit bord til et ægte kærlighedsbord. Herudover har vi også samlet lidt inspirationsbilleder til din opdækning i galleriet ovenfor.

Tip: Skal der laves bordkort? Så sno en tråd rundt om stofservietten med et tilhørende tag med navn på. Det giver bordet lidt ekstra personlighed, og så skader det jo ikke at tegne et lille hjerte på også.

[Galleri er udgået]

 

Læs også: Black & White: Plakater til væggen

Læs også: Vis os dit hjem: Mathias Thorgaard

 

Kan indeholde affiliate links

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt