Forårets nyheder fra Kähler

Foråret kommer tættere og tættere på og det samme gør alle de skønne forårsnyheder, som stråler af sol og sommer. Her på redaktionen kan vi slet ikke vente, til de kommer i butikkerne.

Et af forårets nyheder er Kählers nye stel Hammershøi-stellet, som er inspireret af designs fra starten af 1900-tallet. Inspirationen er nemlig hentet fra den verdensberømte kunstner Svend Hammershøi, som tidligere har udfoldet sine kunstneriske evner og sat sine aftryk på Kählers keramiske udtryk.
Det nye Hammershøi-stel er designet af Hans-Christian Bauer, som har formået at skabe et nyt og moderne udtryk. Stellet har et klassisk smukt look med tydelige og elegante riller, som er med til at forme stellets form.

Om arbejdet med det nye Hammerhøi-stel siger Hans-Christian Bauer følgende:

”Det har været virkelig spændende at arbejde med Hammershøis gamle mønstre og teknikker. Hammershøi var en foregangsmand på mange områder, og jeg har så taget fat i hans forskellige udtryk og sat dem sammen på kryds og tværs. Hvis jeg gik i stå i processen med stellet, gik jeg tilbage og kiggede på historiske billeder af hans værker, som kunne give mig ny inspiration”

Stellet kommer i de naturlige farver hvid, koral, antracitgrå, himmelblå og marmorgrå, og består af tallerkner, kopper, opbevaringsglas, salt/peber-kværn, skåle, salatbestik og karafler. Priserne starter ved 149 kr. og går op til 449 kr.
Det smukke stel forhandles hos Illums Bolighus og i førende designbutikker landet over fra medio april. Herudover kan stellet også købes hos Kählers egen flagshipstore i Aarhus samt på Kählers webshop.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være