[single_post_category_name]

Vintagefund & orientalske detaljer

I bydelen Linnéstaden i Göteborg, finder du denne skønne svenske 2-værelses lejlighed, som bugner af vintagefund og smukke orientalske deltaljer. Lejligheden er indrettet med en fordelingsgang, et badeværelse, et soveværelse, en stue, et lille spisekammer samt et køkken med spiseplads – alt dette på kun 53 m².

Når du kommer ind i lejligheden bliver du mødt af en L-formet gang. Gangen er indrettet med skønne grønne detaljer i form af planter og blomster. Det orientalske gulvtæppe og den smukke vintage skænk er med til at give gangen varme og personlighed.
Forsætter du ned at gangen vil du træde ind i stuen, som er indrettet med et minimalistisk og skandinavisk touch.
Den fine billedvæg med billeder i nedtonet farver er med til at give en behagelig fylde i rummet. Vender vi blikket mod spiseområdet, ser vi igen en meget minimalistisk indretning, dog med en skøn detalje i form af det gamle guld rullebord. Et rullebord er perfekt til opbevaring af stilleleben eller som afsætningsbord, hvis man har gæster.

Soveværelset er indrettet med små stilleben i vindueskarmene og ved natbordet. Værelsets ene vindueskarm er blevet brugt, som en lille læsekrog, hvor der er plads til at læse eller nyde udsigten med en god kop te.
Den orientalske stemning fra gangen går igen i soveværelset. Her finder du nemlig et smukt gulvtæppe, som er med til at give det ellers meget minimalistiske rum farve og varme.
Badeværelset er indrettet i et meget rent og minimalistisk look. Det skønne orientalske håndklæde bryder dog det meget stilfulde look perfekt med dets skønne farver.

Lejlighedens køkken er perfekt udnyttet med en lille spiseplads i midten, hvor der er plads til to. Køkkenets træ bordplade og de rå slagterfliser på væggen, giver køkkenet en stemning af landlig hjemmelighed.
Udenfor køkkenet findes der et spisekammer, hvor der er plads til opbevaring af diverse madvarer. Spisekammeret er godt indrettet med hylder hele vejen op, så pladsen er udnyttet bedst muligt.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide