Bolig & DIY

Vis os dit hjem: Frederikke Wærens

Vis os dit hjem: Frederikke Wærens
Facts

Frederikke Kjær Wærens

Frederikke er hjemmeboede, og bosat på et lille værelse.

Frederikke Kjær Wærens er 21 år gammel og kommer fra København. Nogle af jer kender hende måske under Instagram navnet @frederikkewaerens. Instagram er nemlig Frederikkes store passion – her uplaoder hun billeder af boligindretning, mad og livsstil, og er især god til at finde perfekte motiver og vinkler. Herudover formår hun at få et specielt look på alle sine billeder: lyst, minimalistisk og skarpt! 

Frederikke har været en “Instagrammer” de sidste fire år, og står pt. med 211.000 følgere, så et eller andet på indretningsfronten må hun jo gøre rigtigt – vi er i hvert fald vilde med hende.

Frederikke bor sammen med sin familie, og nedenfor giver hun et lille indblik i, hvordan hun har indrettet sit værelse.


Frederikke har altid friske blomster stående på sit værelse, da det er med til at give en hyggelig stemning. På billedet ser I også Frederikkes tøjstativ, som gør hendes garderobe meget mere overskuelig.


Frederikkes soveværelse bærer præg af at hendes yndlingsfarve er grå. Den grå farve passer perfekt til hendes minimalistiske stil, og som I kan se er hendes seng fyldt med de grålige toner.


Frederikke har også hængt små fine kort og poster rundt på væggene, som er med til at give et personligt touch.


Frederikke elsker magasiner, om det er modemagasiner eller interiørmagasiner, så er hun vild med dem. Hun bruger magasiner til at hente inspiration fra, og til at indrette med.


Frederikke bruger denne Balsabox fra Nomess, til at skabe orden i sine smykker og skønhedsprodukter. Man kan lægge spejlet ned og bruge det som låg. Den står på det smukkeste bord af Amanda Lilholt, udført af en massiv skive asketræ!


Dette er Frederikkes yndlingskrog, og det er her hun bruger tid på at redigere billeder, svare på mails og selvfølgelig lave sine lektier.

Hvis du vil se flere billeder Frederikkes indretning, kan du besøge hendes profil på Instagram lige her.

 

Læs også: Vis os dit hjem: Mathias Thorgaard

Læs også: Byd foråret indenfor

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *