Vis os dit hjem: Julie Smidt

Facts


Julie Smidt

Bosat i Aarhus sammen med sønnen Villum og kæresten Albert.

Julie er 25 år, kæreste med Albert, og mor til lille Villum på 2 år. For 1,5 år siden stoppede hun sine studier, og hengav sig i stedet til interessen for boligindretning. Med bl.a. stiksave, træplader og maling, begyndte hun at udforske sine kreative sider, og det viste sig, at hun rent faktisk besad nogle ret gode idéer.

Julies hjem er hendes frirum, hvor hun kan udfolde sin kreativitet, og sætte liv til de skøre ideer – en slags forskningsrum. Stilen er livlig, og en melange imellem nyt/gammelt og dyrt/billigt, altid med personlighed og kant.


Villums værelse. Huset var Julies første gør-det-selv projekt. Alle materialerne til huset er købt i Bauhaus, og på Instagram @therustyhome, er der en gør-det–selv guide til projektet.
Villums værelse fra en anden vinkel. Julie er rigtig glad for at kombinere lækre designs, med gør-det-selv projekter i børneværelset. Sengebordet er fra storskrald, og har fået en omgang maling og nye greb.
Sofaen har Julie selv lavet ud af en gammel trækvogn. Det krævede lidt tålmodig at gøre den funktionel og brugbar, men i dag står den sikkert og er pyntet med skind og puder.
Hyggehjørne i familiens stue. Butlerbordet, som er fra genbrug, er en af Julies absolutte boligfavoritter. Pynten er ligeledes genbrugsfund, og spejlet er fra Søstrene Grene.


Familiens soveværelse, hvor tøjstativet også er en DIY, og noget Julie er ekstra glad for. Stativet var egentlig i stykker da Julie fik det, men med en kærlig hånd fik hun det til at funkle igen.
I køkkenet har Julie skejet lidt ud i forhold til udtrykket. Her har hun malet lyserøde trekanter bag ved spisebordet, og hængt pomponer op for at skabe lidt liv. Hylden er fra Woodjunkie, og fungerer super flot med de små klodser, der er monteret på den til lys.
Julie har altid kæmpet lidt med tv-møbler, da hun syntes de ofte bliver store og klodsede. I familiens stue har hun dog fundet en fin løsning, der giver mulighed for en masse opbevaring og bidrager til liv i stuen.
Julies soveværelse er rigtig stort, så der er plads til et lille kontorområde i den ene ende. Lampen er en DIY model, som Julie for nyligt lavede af tynde hobbylister og en konservesdåse. Guiden fandt hun hos @nordicmojo på Instagram.

Læs mere om Julie og besøg hendes blog her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og