Vis os dit hjem: Mille Grath

Facts


Mille Grath

Bosat i en lejlighed i indre København sammen med sin kæreste.

 

Mille er 28 år, og er bosat i indre København sammen med sin kæreste Lasse. Hun er indehaver er interiørbloggen Sonoma Seven. Her skriver hun om alt indenfor boligindretning, interiør, design og laver DIY-guides.

Milles hjem er hendes base, hendes absolutte fristed. Det er her Mille slapper af og nyder at være. Hendes hjem er indrettet råt, maskulint og industrielt, dog med gode inputs som arvestykker, gamle vintage møbler og gør-det-selv projekter, som giver hendes hjem et personligt og hyggeligt touch.

Mille og kæresten er begge meget handy, og er nok det man ville kalde et rigtig “gør-det-selv” par. De har meget ofte været på udkig efter specifikke ting til hjemmet, dog uden held med at finde det, og det er her deres “gør-det-selv” skills træder i kraft – parret laver nemlig bare tingene selv, når de ikke findes på hylderne i interiørbutikkerne. De føler begge at man bare bliver en tand gladere for ting, man selv har lavet. Det skal dog siges at Mille bestemt ikke var handy, da hun mødte Lasse, men alle “gør-det-selv-udfordringerne” har gjort hende til en ægte “handy-kvinde”.
Mille elsker sit køkken. Hun starter alle sine dage med en kop kaffe fra parrets indbyggede kaffemaskine. Parret har lavet rigtig meget i deres køkken selv. De har selv fritlagt søjlen, selv lavet baren og har selv sat metrofliser på væggene. Fliserne og baren mener parret selv, har gjort meget for køkkenets look. Køkkenet er blevet “rammet” mere ind og har fået et industrielt New Yorker-look med et nordisk twist.

Murstensvæggen har parret også selv lavet. Det giver rummet et smukt look, og passer perfekt til den fritlagte søjle, som giver et fint sammenspil mellem køkken og spisestue.
Metalskabet er Milles absolute favoritkøb. Hun fik det endda til en rigtig god pris, da det ene vindue desværre var gået i stykker. Skabet har et cool råt look, og passer godt til resten af Milles indretning. Lamperne ved siden af er malerlamper, som parret har samlet i en klase. Endnu en rå detalje til hjemmet.
Milles badeværelse er dejlig lyst og fyldt med “spa-lækkerier” som kurve, håndkæder, duftlys og blomster, hvilket givet rummet en dejlig rolig atmosfære.
Sengegavlen er igen en DIY-ting, som parret selv har lavet ud af gamle gulvbrædder. Rundt i soveværelset er der sat tapet op, og i midten af rummet finder vi parrets seng, som er udnyttet med opbevaringsmuligheder under.
Kontoret bruges ikke kun som kontor, men også som gæsteværelse og garderobe for Lasse. Skrivebordet er Milles faste arbejdssted, og det er her hun blogger fra.
Da parret endnu ikke har børn, har de valgt at bruge et af ekstra værelserne til walk-in closet. Værelset er ikke så stort, så det er et perfekt sted af indrette sin garderobe. Værelset er indrettet med et skab og et tøjstativ lavet af galvaniserede stålrør. 

Læs mere om Mille og besøg hendes blog her.

 

Læs også: Vis os dit hjem: Frederikke W.

Læs også: Vis os dit hjem: Mathias Thorgaard

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være