Bolig & DIY

ChriChri & DIY by Panduro

DIY – do it yourself – eller bare et lidt mere cool ord for hobbyprojekter – er ikke til at komme uden om. Både indenfor mode- og boligtrenden ser man en klar tendens. For det er nemlig smart at sætte sit eget præg på alt fra garderoben til hvordan hjemmet ser ud.  

Mangler du inspiration til de bryllupsinvitationer, du står og skal sende ud? Roder dit arbejdsbord altid dér midt i stuen, eller er der en krog i dit hjem, du aldrig rigtig kan få til at spille? ChriChri og DIY by Panduro lancerer et samarbejde, hvor ChriChri’s læsere kan få hjælp til et DIY-projekt hjemme hos dig. 

Hør Christiane fortælle om tankerne bag det nye tiltag på ChriChri i videoen ovenfor.

Du kan se flere DIY-film her, og så kan du læse alle detaljer om at deltage i vores DIY-projekt på instagram @diybypanduro.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *