[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Julie Wittrup

Julie er 25 år og er i øjeblikket i gang med at skrive sit speciale på Aalborg Universitet, hvor hun læser kommunikation. Hun bor i Aalborg med sin kæreste Mads, i en 95 m² taglejlighed på 5. Sal. Julie har en forkærlighed for indretning og interiør verdenen og samtidig elsker hun at skrive. Under praktikopholdet på sit studie kunne man derfor finde hende på boligbladet BoligLiv, og til daglig deler hun billeder af sit hjem på Instagram, @Juliewp. Julie er en meget kreativ sjæl, der elsker at lave små sjove indslag, som hendes Instagramprofil også bærer meget præg af.

Det sorte marmorbord fandt Julie på den blå avis og faldt straks for det. Der var bare det lille problem, at det vejede 100 kilo og skulle op på 5. sal – men op kom det.

Lejligheden har en hyggelig hems, som Julie har indrettet til soveværelse. Hemsen har skrå vægge, og derfor er en lille teakhylde placeret lavt og fungerer som sengebord.

Parrets tøj hænger på vandrør, som de har købt i Silvan og hængt op i loftet med wire og krog.

I stuen er det tydeligt at se, at Julie har en forkærlighed for planter. Hylden er fra String og dedikeret til at vise de mange grønne skabninger frem.

Endevæggen i spisestuen er malet sort og skaber kontrast til den hvide trappe, der fører op til hemsen. På væggen hænger kunst fundet i genbrug, og den gennemsigtige ramme fra Hay gemmer på fine fjer.

I en vindueskrog hænger der fine søpindsvinsuroer og pynter, som Julie selv har kreeret.

I soveværelset bruger Julie Arne Jakobsens klassiske myrestol som et alternativt plantebord. Stolen fandt hun på den Blå Avis.

I parrets entre hænger den hjemmelavede fixiecykel på væggen, og som skoopbevaring er der brugt en OSB plade til at få skoene væk fra gulvet. Der er blot boret huller i og sat elastik i gennem.

Se flere billeder af Julies flotte lejlighed på hendes Instagramprofil under navnet @Juliewp.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide