Bolig & DIY

Vis os dit hjem: Kristina Rasmussen

Vis os dit hjem: Kristina Rasmussen
Facts


Kristina Rasmussen

Bor sammen med sin familie i en bolig fyldt med vintagefund og kreativitet.

Kristina er personen bag bloggen labdecor.dk, et livsstilsunivers, primært med udgangspunkt i hjemmet, og hvad der ellers inspirerer hende. Hjemmet er Kristinas base, det er stedet hvor hun føler sig tryg, inspireret, og omgivet af ting af betydning. For Kristina er det vigtigt at hjemmet afspejler hendes personlighed, samt det liv hun har sammen med familien. Inspirationen til boligen findes mange steder, men en af favoritterne er loppemarkeder og genbrugsbutikker, fordi tingene her altid overrasker, og har en helt specielt ånd.
Daybed med palmebetræk, som er et af Kristinas bedste 2hand køb. Sætterkassen er en farveprøve af en reol, som Henrik Ilfeldt fra Korridor design har lavet.
En simpel reol fra Ikea, hvor børnene kan sidde og tegne. Koppen med ansigtet har Kristina selv lavet til sin datter.
Kristinas yndlings vægtæppe, med dip dye effekt, som passer perfekt til tapetet fra Sandberg & Friends. Uroerne med søpindsvin er også egen produktion, som tilfører rummet et poetisk udtryk.
Reolen hvor Kristina har en del af sin smukke kopsamling.
Spiseområdet i køkkenet har en stor flot vægtavle, og er elsket af hele familien.
Colorpop hylder med noget af Kristinas yndlingskeramik, fra bl.a. Karin Blach Nielsen, Palshus og Finnsdottir.
Familiens spisestue, hvor det unikke spisebord er lavet af gulvbrædder fra deres første hus. Flere af tingene i stuen er Kristinas egen kreation, bl.a. spejlskulpturen på væggen, og marmorbordet i hjørnet.
Familiens stue ved børneværelserne, som også er præget af Kristinas egen kreativitet. Knudepuden er egen produktion, og hjerterne på træet har Kristina lavet i fællesskab med sin datter.

Læs mere om Kristina og besøg hendes blog her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *