[single_post_category_name]

Boligen med de hvide overflader & de smukke marmor detaljer

I Sveriges næststørste by Göteborg ligger denne skønne 2-værelses lejlighed på 59 m². Lejligheden har et meget rent og minimalistisk look med hvide farver og marmor. Den er inddelt i et soveværelse, en gang, et badeværelse og et stort køkken-alrum med plads til både køkken, spisebord og stue.
Når vi åbner døren til lejligheden, bliver vi mødt af en stor og rummelig gang med plads til overtøj og sko. De gamle trægulve er malet hvide og det samme er karmen og døren. 
I gangen er der blevet brugt en gammel dør som spejl, hvilket giver gangen et personligt og unikt touch.
Fortsætter vi videre ind i køkken-alrummet bliver vi mødt af et stort, smukt og hvidt køkken. Køkkenet er indrettet med en stor kogeø med marmor bordplade. Ved at kogeøen er den eneste bordplads i køkkenet, sparer man meget plads, hvilket giver køkkenet meget mere luft, end hvis man som på “normalvis” havde bordplade rundt i hele køkkenet. I køkkenet er der hele to ovne og en kaffemaskine – alt er selvfølgelig i hvide farver. Som en lille detalje til køkkenet, er der blevet brugt “The Paper Bag” som et indretningselemet. Posen fungerer eksempelvis perfekt til pantflasker eller beskidte viskestykker.
Fra køkkenet kigger du over på stuen, hvor der er plads til både sofa og spisebord. Alt er holdt i de hvide farver, og spisebordet er lavet af marmor i samme stil som køkkenet. Stuens hvide univers bliver dog brudt af den smukke blå sofa, den grønne plante i vinduet, og de blålige nuancer i de fine billeder, som er udstillet på gulvet.
Det næste rum vi træder ind i er soveværelset, som er udnyttet med et lille rundt hjemmekontor. Kontoret er enkelt og “larmer” derfor ikke for meget i soveværelset. Stilen i soveværelset er igen holdt i de hvide nuancer med enkelte farvede elementer, som puderne på sengen.
Til sidst har vi badeværelset – et badeværelse som er fyldt med marmor, hvide farver og et super cool print i sorte og hvide farver. I badeværelset er der en dejlig fredfyldt stemning af spa og welness med duftlys, grønne planter og stearinlys.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide