[single_post_category_name]

Få inspiration til et farverigt hjem

Så er vi igen på besøg i det svenske, og denne gang hos en 2-værelses lejlighed på kun 43 m2. På trods af de få kvadratmeter har man alligevel formået, at skabe et hyggeligt og ikke mindst rummeligt og farvefyldt univers. Læs med og få inspiration til, hvordan du får flere farver ind i dit hjem.
Det første vi bliver mødt af er en dejlig rummelig gang med et stortfarvet gulv. Gangen er indrettet med vintage møbler og smukke blomster, som er med til at skabe en hjemlig stemning.
Fortsætter vi videre ind i stuen, bliver vi mødt af et rum, hvor der bestemt ikke er sparet på valget af farver. Alle de smukke farver er med til at skabe en lidt “girly” stemning, og får en til at længdes efter sol og sommer. Men det er ikke kun farverne der er i fokus i dette rum, der er nemlig også masser af fokus på mikset af mønstrer og materialer, hvilket er med til at friske rummet op.
Det næste rum vi træder ind i er soveværelset, hvor vi igen bliver mødt af en masse dejlige farver. Soveværelset er indrettet med små grønne stilleben, et lille hyggeligt vintage skrivebord og et langt hvidt skab op mod væggen, hvor der er masser af plads til opbevaring.
Det sidste rum er køkkenet, som er fyldt med grønne planter, farverige køkkenmaskiner og masser af hjemlig stemning. De små grønne krydderurter giver en lysten til hygge sig med madlavningen i det lille køkken.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide