[single_post_category_name]

Farverige aber & rustikke møbler

Her på redaktionen er vi vilde med farver i hjemmet, og man må sige at denne fine bolig lever op til netop dette krav. Boligen er nemlig indrettet med et hav af farver samtidig med at den byder på skønne og rustikke materialer. Læs med og kom med indenfor i den farverige hybel.

Når man træder ind i lejligheden bliver man mødt af et lille og rustikt køkken fyldt med farver. Køkkenet er indrettet med en cool marmor bordplade og massere af små detaljer, som de fine abe-malerier rundt på væggene, den seje lyskæde over døren og den lille hjort på væggen.
I midten af køkkenet er der placeret et lille spiseområde med rustikke designermøbler, grønne stilleben og marmor. Alle tre ting, som er med til at give masser af charme og sjæl til rummet. 
Fortsætter vi videre ind i stuen bliver vi igen mødt af lidt af en farvepalette. Her er der nemlig ikke sparet på noget, når det kommer til valget af farver. Marmoret fra køkkenet går igen i stuen med de små lækre design sofaborde, og er med til at få de to rum til at hænge sammen.
Det næste rum vi skal besøge er soveværelset, som byder på grålige toner blandet med klare farver på væggen. I soveværelset er der tonet lidt ned for farverne, dog er rummet stadig indrettet med fine farverige stilleben. I dette rum er det nemlig de små detaljer, der er vigtige. Her er det blandt andet værd at nævne den søde og røde knage med bogstavet B, som er med til at give rummet massere af personlighed.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide