[single_post_category_name]

Hjemmet med de mange gulve

Stengulv, trægulv, betongulv – listen for hvilken type gulv man kan have er uendelig lang, dog er det stensikkert, at vi alle har en eller anden form gulv i vores hjem. Mange af os har faktisk kun en type gulv derhjemme, hvilket hurtigt kan blive kedeligt, men man må sige at denne svenske hybel har taget kampen op mod det kedelige, og indeholder faktisk hele fire forskellige gulve. Se med og læs mere om de smukke gulve. 
Det første du bliver mødt af, når du træder ind i lejligheden er det smukkeste to-farvet gulv, som giver dig illusioner til en varm sommerdag i Marokko. Gangen er dejlig hvid, hvilket gør at alt fokusset ligger på de fine gulv.
Fortsætter vi videre ind i lejligheden, er det næste rum vi besøger hobbyrummet, hvor der er plads til at rode og være kreativ. Dette gulv er belagt med et smukt hvidt sildebensgulv. På trods af at tingene flyder lidt tilfældigt, så er der alligevel orden i rodet med kasser, kurve og andre opbevaringsmuligheder.
Det næste rum vi træder ind i er stuen, som også har et hvidt sildebensgulv. Stuen er indrettet med små hyggelige kroge. I det ene hjørne ser vi et hyggeligt stueområde med en sofa, brændeovn og plads til at slappe af. I modsatte hjørne, er der indrettet med et fint lille bord, hvor man kan tage et spil skak eller en kop kaffe, og i det sidste hjørne er der indrettet med fine stilleben i form af skønne plakater, grønne elementer og små nips.
Stuen munder ud i køkkenet, som er indrettet med hvide planker, hvide elementer og et sødt lille lyseblåt køleskab. Køkkenet og stuen er adskilt ved hjælp af en super sej skillevæg med vinduer. Vinduerne gør at rummet føles meget større end det egentlig er, og er med til at give mere luft i både stue og køkken.
I soveværelset ses hvide og lange planker, der passer perfekt til det feminine look, som soveværelset har. I soveværelset ses små fine elementer, som den skønne skænk ved siden af sengen, den gule Charles Eames stol og ikke mindst den unikke lampe med fjer. Den ene væg er brugt til udnyttelse af opbevaring af bøger, hvilket er med til at give et farvespil til rummet.

Det sidst rum vi besøger er badeværelse, som er indrettet med et fint marmor gulv. Hele soveværelset er indrettet i fine lyse farver og grønne stilleben.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Mia

  Hej,
  Hvor er det sorte og hvide gulv fra?
  Vh. Mia

  1. Cecilie Wig

   Hej Mia,
   Vi kan desværre ikke guide dig til, hvor gulvet præcist er fra, men du kan helt sikkert designe det selv med hjælp fra måske Mosaikhjørnet eller lignende butikker? Det er i hvert fald et klinkegulv, der er blevet lagt efter mål ☺️
   Kh Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide