Vis os dit hjem: Mikkel Dahlstrøm

Facts

Mikkel Dahlstrøm

Mikkel bor i en lejlighed på 63 kvadratmeter i Aalborg Vestby.

Mikkel Dahlstrøm er 22 år gammel og studerer til dagligt Offentlig Administration på University College Nordjylland, hvor han i øjeblikket er i gang med at tage sit speciale i Human Resource (HR).

Mikkel har altid haft en stor kærlighed og passion for boligindretning og interiør. Faktisk siden han var helt lille. Han bruger meget af sin hverdag på sit studie og hans arbejde, men lige så snart der kommer et frirum, bruger han det til at dele billeder af sit hjem på Instagram

Mikkel bliver meget nemt inspireret, når det kommer til boligindretning, hvilket tydeligt afspejles på hans Instagram. Ingen møbler og interiør har en fast plads hjemme hos ham, for han elsker at eksperimentere med nye løsninger, idéer og samtidig lade sin bolig blive påvirket at tidens trends og materialer.
Mikkels soveværelse er meget minimalistisk. Han har holdt det i meget afdæmpede farver for, at skabe så meget ro som muligt. Mikkel elsker sine indbyggede skabe i soveværelset, som så vidt han ved er nogle lejligheden er født med. De havde en lidt kedelig beige farve, da Mikkel overtog lejligheden, men med en klat hvid maling og nye greb fik de et helt nyt og nærmest herskabeligt look.
Mikkels køkken er gammelt, men dog super hyggeligt og rummeligt. Han mener selv at hans lille ”kaffehjørne” er uundværligt – især nu hvor han er studerende.
Køkkenhylderne prydes af porcelæn fra Royal Copenhagen, som er noget Mikkel har samlet på i flere år.
Da Mikkel flyttede ind i lejligheden gav han sig selv en ”Hay – About A Lounge Chair” i indflyttergave, hvilket er den bedste investering, han nogensinde har gjort sig. Den gamle teak-kommode er et loppefund, og har faktisk været tæt på at blive kasseret adskillige gange, men den fik alligevel endnu chance, hvilket han den dag i dag er super glad for. PH 3/2 bordlampen er en gave fra Mikkels forældre og er et af hans absolutte yndlings objekter i hele lejligheden.
Mikkel er en af de personer, som har en samlemani, når det kommer til nogle bestemte ting. Han er indehaver af hele 27 plakater, som løbende bliver skiftet ud for at skabe nye looks. Derudover har han 25 forskellige lysestager, hvilket vi vidst hurtigt kan blive enige om er lidt af en samling.
I det ene af stuens vindueskarme står en Kubus 8 fra By Lassen og planter i urtepotter fra Hay.
Mikkel kan ikke undvære sit arbejdsbord. Det er her han bruger det meste af sin tid hjemme, både til at studere, læse boligblogs og til at udfolde sig kreativt. Arbejdsbordet består af en bordplade fra IKEA og bukkeben fra HAY. Stolen er fra Charles Eames. 

Vil du se flere billeder fra Mikkels smukke hjem? Så kan du finde ham på Instagram under navnet @Mikkeldahlstroem.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450