Et lille hjem med store muligheder

At indrette et hjem på få kvadratmeter kan hurtigt blive et stort projekt, som ikke kun kræver masser af tid, men også en god kreativitet. Den svenske og unikke bolig nedenfor viser dog, at det sagtens kan lade sig gøre, så længe man tænker i kreative løsninger. Læs med og lad dig inspirere. 


Når man træder ind i lejligheden bliver man mødt af boligens første rum, som er indrettet med et lille hyggeligt sofahjørne med lækre marmor detaljer og natur.  Vender man blikket til den anden side, er der indrettet med et lille spiseområde med plads til fire. Den smukke pejs og det liggende brænde ved siden af spisebordet, er med til at give en ekstra landelig følelse til rummet, og gør at man føler sig hjemme.
Ved siden af dagligstuen er køkkenet indrettet med sorte og hvide detaljer. Kigger man op kommer den landelige stemning igen til udtryk ved hjælp af de charmerende bjælker i loftet. Som en ekstra rå detalje til køkkenet er der blevet indrettet med en metal reol, som har plads til både glas og fine stilleben. 

Det næste rum vi skal besøge er soveværelset. Her er der igen indrettet med sorte og hvide deltaljer. Vender vi blikket over ved siden af sengen bliver vi mødt af et super cool hængende tøjstativ. Guldlampen som er viklet rundt om stativet er prikken over i’et til det fine soveværelse.

Tager man trapperne op til anden etage er boligen indrettet med et lille fint hjemmekontor. Denne løsning er det perfekte bevis på at man sagtens kan dele sin lejlighed i to, hvis man blot er lidt kreativ.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være