4 DIY-guides som vil imponere til festen!

Her på redaktionen elsker vi at holde fest, dog ved vi også at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Derfor har vi samlet fire geniale DIY-guides, som vil imponere dine gæster uden at du springer budgettet.


Smukke isterninger
 

Hvem siger at isterninger behøver at være kedelige? Hæld vand i dine fortrukne isterningeforme og tilføj spiselige blomster, mynte, bær eller andet, som vil få dine isterninger til at se smukke ud. Frys dem ned, og voila – så blev din drink lige lidt sjovere at kigge på.


Vaser af guld

Glitter og guld er bare altid en god idé. Find nogle tomme vinflasker eller sodavandsflasker frem og spraymal dem med en guldfarve. Herefter kan du bruge dem som de fineste vaser til dine blomster. Kører du et bestemt farvetema til din fest, så skifter du selvfølgelig bare guldfarven ud med den, som passer dig. 


Bordkort med et touch af natur

Bordkortene er noget af det første dine gæster ser, når de sætter sig til bords. Derfor er det vigtigt at de ser indbydende ud, hvilket du hurtigt kan få dem til. Alt du skal bruge er pap, en hullemaskine/ saks og nogle grene, blomster eller krydderurter (Alt med en stilk). Klip dine kort i den ønskede størrelse og skriv dine gæsters navne derpå. Klip et lille hul i hver side af kortet og før din fortrukne stilk igennem de to huller. En super nem og billig løsning!


Dekorative fyrfadslys
 

Intet dækket bord uden levende lys. Gør dine fyrfadslys lidt sjovere ved at give dem en omgang masking tape. Hvis du ikke er bekendt med tapen, så kan den købes hos diverse hobby forretninger. Tapen fås blandt andet hos Panduro Hobby.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være