Charmerende lejlighed, der stråler familieliv & nordiske detaljer

I en smuk bygning fra 1903 ligger denne charmerende lejlighed. En lejlighed hvor der er plads til leg og sjov, samtidig med at der er tænkt over hver detalje i indretningen. Læs med og kom indenfor i et hjem, som stråler af nordiske toner og familieliv.


Entré – sorte, hvide og grå detaljer

Når vi træder ind i denne lejlighed, bliver vi mødt af en lang gang som er indrettet med sorte, hvide og grå detaljer. Overtøjet bliver hængt på et super cool træstativ som står op af væggen. Et stativ som giver illusioner til ribberne i folkeskolen.


Spisestue – familieliv med plads til alle
 

Fortsætter vi videre ind i lejligheden bliver vi mødt af en stor spisestue, hvor der er plads til at hele familien kan samles omkring aftensmaden og nyde hinandens selskab. Rummet er indrettet med forskellige stole som er med til at skabe en vis tilfældighed. Det giver rummet mere kant og masser af charme.    


Stue – hyggehjørne fyldt med kærlighed
 

Stuen er indrettet med en stor sofa, hvor der er plads til at børnene kan tumle eller man kan slænge sig med en god film. Kigger vi rundt i stuen bliver vi mødt af forskellige unikke detaljer  som de grønne stilleben, fine plakater og den hyggelige lyskæde og lampe – alle detaljerne er med til at gøre stuen til et afslappende rum, hvor man føler sig hjemme og godt tilpas.


Soveværelse – et pusterum med udsigt

Soveværelset er indrettet med behagelige grålige toner og grønne stilleben. Rummet er meget enkelt indrettet, så der er plads til at man kan slappe af og falde det ro. Åbner man døren ud til altanen vil man opleve et fantastisk pusterum med dejlig udsigt. Et sted man kan forestille sig bliver brugt på de solrige morgenener og skønne sommer aftener.


Børneværelse – indretning i børnehøjde

Om vi skal lege indianer, ride på gyngehesten eller gå tur med dukkerne, så er der masser af plads til leg og sjov på børneværelset som er indrettet med hængende opbevaringskasser, en fin lille tavle i børnehøjde og et højtlæsningshjørne.


Køkken – landidyl og marmor
 

Køkkenet er et miks af hyggelig landidyl, marmor og strål – en blandingen som står godt i kontrast til hinanden. Den hyggelige landidyl ses især ved køkkenets hvide farve og fine greb, samt de hvide fliser og den seje fiskeplakater som hænger ved det lille spiseområde i midten.


Badeværelse – smukke fliser og grønne stilleben

Det sidste rum vi skal besøge i lejligheden er badeværelset som er indrettet med de smukkeste fliser og grønne planter. De hvide fliser rundt på væggen og den enkle indretning er med til at gøre badeværelset lyst og lækkert at se på.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide