Bolig & DIY

Dæk dit bord på 4 forskellige måder

Et smukt dækket bord kan ikke andet end imponere dine gæster. Om det er til havefesten eller til cocktails med veninderne, så er det altid rart at værten har gjort lidt ekstra ud af det. Vi har nedenfor samlet forskellige opdækninger til fire forskellige anledninger. Læs med og få inspiration til næste gang du får gæster på besøg. 


Romantik for to
 

Står aftenen i kærlighedens tegn? Så slå dig løs med denne romantiske bordopdækning. En opdækning som helt sikkert vil vinde din udkårnes hjerte.

 Tallerken fra Plint – Vinglas fra Nordal – Vaser fra H&M – Bestik fra IKEA – Rødvin fra Nicolas Vahé – Hørserviet fra H&M


Havefest

Har du inviteret til havefest? Så gå efter et lidt mere hjemmeligt look, som er med til at få dine gæster til at føle sig godt til pas og som giver bordet en dejlig stemning af sommer.

Tallerken fra Notre dame – Servietter fra H&M – Bestik fra IKEA – Vandglas fra H&M

Venner, middag & vin 

Der findes ikke noget bedre end en god middag med vin og venner. Imponer dine gæster med denne klassiske og fine opdækning, som vil falde i de flestes smag.

Tallerken fra Royal Copenhagen – Bestik fra Jean Dubost Laguiole – Vinglas fra Holmegaard – Hørserviet fra H&M


Cocktails med veninderne

Skal du ud med veninderne i aften? Så inviter dem over til cocktails og snacks inden i rammer dansegulvet senere på aftenen. Gør lidt ekstra ud af drinksbordet med sugerør, snacks og guld.

Glas fra Frederik Bagger – Pesto fra Nicolas Vahé – Bread sticks fra Nicolas Vahé – Sugerør fra Miss Étoile – Guldske fra House Doctor – Tallerken fra Kajsa Cramer

 

Kan indeholde affiliate links.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *