Et rum – tre funktioner

I en hyggelig opgang i Gøteborg finder vi på tredje sal en lejlighed, der har udnyttet pladsen ned til mindste kvadratmeter.  På trods af sine 42 kvadratmeter er der nemlig plads til soveværelse, køkken og stue – alt i et rum. Læs med og se hvordan den svenske hybel har udnyttet alle kvadratmeter til det yderste.

 

Entré – minimalisme med personlighed

Når man træder indenfor i lejligheden, bliver man mødt af en dejlig rummelig og lys entré, som er indrettet med et minimalistisk og stilrent look. Kigger man rundt vil man se små stilleben og grafiske plakater, som er med til at give gangen personlighed. 

Opholdsrum – tre rum i et

Fortsætter vi ind i lejlighedens største rum, er det første man ser et åbent og lyst sofaområde. Et område som man sagtens kunne forestille sig at bruge mange timer. Rundt på væggene hænger der smukke billeder med et feminint touch som står i kontrast til de rå vægge og gamle nummerplader.

Overfor sofaområdet er der udsyn til lejlighedens køkken, som er indrettet med maskuline detaljer som murstens køkken-øen, sorte fliser og stål.

Ved siden af køkkenet ligger soveværelset, som er indrettet enkelt og i dæmpet farver. I soveværelset er naturen budt indenfor med smukke blomster på sengebordet og en væg dækket af grene.


Badeværelset – maskuline detaljer

Det sidste rum vi skal besøge er badeværelset, som er holdt i sorte og hvide farver, hvilket er med til at give det et meget rent look. Produkter, parfumer m.m. er gemt væk i skabe, som gør badeværelset mere rydeligt at se på.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og