Vis os dit hjem: Camilla Guldbrandt

Facts

camilla.jpg

Camilla Guldbrandt

Bor i en stor 126 kvadratmeters lejlighed i Fredericia, sammen med sin kæreste Jeppe og deres lille datter Ebba på 3 uger.

Camilla Guldbrandt og bor i en stor dejlig lejlighed på 126 kvadratmeter i Fredericia, sammen med sin kæreste Jeppe og deres lille datter Ebba. Lige nu nyder Camilla sin barsel, sammen med deres lille datter – men når tiden ikke går med barsel, læser hun til pædagog i Kolding på sidste år. Jeppe er tatovør i sin egen butik Art and Tattoo, som ligger dejlig tæt på parrets lejlighed, og som han i øvrigt selv har indrettet.

Både Camilla og Jeppe går meget op i indretning, og deres stil er en god blanding af vintage – og moderne stil, som de synes bliver fint forenet i indretningen af deres hjem. Da parret bruger meget tid i deres hjem, er det vigtigste for dem, at deres hjem er en god base og et sted hvor de kan føle sig hjemme og godt tilpas.


Her ses den ene halvdel af stuen, som parret har indrettet med et skrivebord, så Jeppe kan sidde og tegne, når han arbejder hjemmefra. Reolen har de bygget ud af gamle trækasser fra Sverige og skrivebordet er en gammel drejebænk.

1.jpg

Camilla elsker friske blomster og der er næsten altid en eller anden form for blomst at finde i lejligheden. Kassen er en gammel kasse fra Sverige, der her er brugt som et bord.

2.jpg

Parret, og specielt Camilla, elsker at rykke rundt og prøve nye kombinationer med deres møbler – men her ses et billede af hvordan den anden halvdel af deres stue ser ud lige nu.

3.jpg

Parret kan ikke løbe fra, at de begge er vilde med kombinationen af nye og gamle ting – og Camilla elsker især også dansk design. På billedet ses den klassiske Lyngbyvase og den fine Kubus stage fra By Lassen.

4.jpg

Den højt elskede spisestue var det første rum parret indrettede, da de flyttede ind i deres lejlighed. Spejlet havde Jeppe kigget længe efter, og da de fandt det på tilbud, slog de til med det samme! Det passer perfekt ind i deres lejlighed hvor de har meget højt til loftet.

51.jpg

Reol-systemet er lavet af gamle kasser fra Sverige. Tingene i reolen er igen en god blanding af nyt og gammelt, købt og fået. På den ene reol ses et billede af Camillas far som ung og et gammelt smykkeskrin, som hun har fået af sin mormor – alle ting, som har en stor betydning for både Camilla og Jeppe.

6.jpg

Den fine udsigt fra spisebordet – her pynter en kommode, som Camilla har arvet efter sin farmor, og blomster fundet i vejkanten.

7.jpg

Hvis du vil se flere billeder fra parrets fine hjem, kan du Camillas profil på Instagram lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være