[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Fie Frøling

Fie Frøling er 24 år, hun bor til dagligt sammen med sin kæreste Jonas og deres to hunde, i Fies barndomshjem i Næstved. Til september starter hun sin kandidat i pædagogik og uddannelsesstudier, på Roskilde universitet, samtidig med at hun spiller fodbold i Birkerød.

Fie beskriver sit hjem som sit frirum, og det er her hun får slappet af, får kreative ideer (som hun som regel sætter Jonas til at udføre) og hvor hun nyder at bruge tid sammen med sin familie. Hun beskriver sig selv som et hjemmemenneske, og nyder at bruge sin hjemmetid i dagligdagen. Det er derfor også vigtigt for Fie, at hendes hjem er en blanding af arvegenstande, gamle genbrugssager og nye ting.

Fies stil er præget af naturlige materialer – hun elsker træ og alle de forskellige udtryk det kan give! Om træet står råt, slebet eller malet, det er lige meget. Samtidig forsøger hun at arbejde med kontraster, som fremhæver træet, hvilket danner lige det udtryk hun leder efter! Farverne i Fie og kærestens hjem, er derudover meget afdæmpede og giver et roligt og lyst udtryk.

77.jpg

Blandingen af materialer giver kant, og er med til at skabe en balance i blandt andet træet, som tit bliver blandet. Fx er drivtømmer her sat sammen med en bænk fra Kvickly.

5.jpg

Fie har en stor kærlighed for planter. Så stor, at de på fodboldholdet engang havde en joke om, hvorvidt hun boede i et mindre drivhus. Det er egentlig lidt et under med alle de planter, da Fie har det med at glemme dem, så de desværre dør.

55.jpg

Sofabordet og sofaen er nogle af Fies yndlings ting i hele huset – begge er købt i Casa Nordic i Næstved. Fie elsker hvordan der bliver sat fokus på genbrug af materialer, som træet i sofabordet, samtidig med, at det er kvalitetsvarer.

44.jpg

Blandingen af nyt og gammelt skaber balance og giver liv til hjemmet, så det føles personligt. Lamperne er arvestykker, og messingen er en god kontrast til egetræsbordet og de sorte stole.

33.jpg

Parrets soveværelse er ret stort, hvilket giver god plads til en stor dobbeltseng. Fie er tilhænger af, at soveværelset ikke skal rumme meget andet end det essentielle. Her er derfor kun en seng, nogle skabe og et lille afsætningsbord. Det giver en ro når man går i seng, uden tv eller andet larm.

22.jpg

Det er ikke altid at Fie får udført sine DIY-ideer, men hun er derimod god til at sætte sin kæreste til at udføre dem istedet. En af dem går ud på, at slæbe rundt på paller, når hun får en ny ide om hvordan de skal bruges. Pallerne kan placeres i kroge, man normalt ikke ville få brugt, og giver et dejlig råt udtryk.

11.jpg

Hvis du vil se flere billeder fra Fies smukke hjem, så kan du finde hende på Instagram under navnet @Fiefroeling.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide