Vis os dit hjem: Helena Toftegaard

Facts

Helena Toftegaard

Bor i en 80 kvadratmeters lejlighed i Holstebro

Helena Toftegaard Hansen er 22 år og bor på de skønneste 80 kvadratmeter i hjertet af Holstebro. Helena er netop blevet optaget på Teko, hvor hun skal påbegynde uddannelsen som Designteknolog med speciale i Branding og Marketing Management.

Helena har en stor forkærlighed for dansk design og indretning, hvilket hendes hjem bærer meget præg af. Læs med og kom indenfor i Helenas fantastiske univers, hvor der er tænkt over hver lille detalje.

I stuen ses et lille hyggehjørne, hvor Helena elsker at opholde sig. Her arbejder hun bl.a. på sin webshop og andre kreative projekter. Hun holder meget af lyse nuancer, og er i sært vild med bakkebordet fra Normann Copenhagen, som nemt og hurtigt kan flyttes rundt med.  

Spisepladsen er enkel og lige efter Helenas smag. Stolene fra Eames er klart en af hendes mange boligfavoritter. Hun købte dem længe inden hun flyttede ind, da hun var fuldstændig sikker på, at de bare måtte passe ind i hendes hjem.

Her ses Helenas vindueskarm, den fine Lyngbysamling og en smuk grøn udsigt fra altanen.

Her ses et lille glimt fra stuen, som er indrettet med en blanding af små sofaborde i eg samt et hvidt bakkebord. De fine borde forelskede Helena sig i med det samme hun så dem.

Et glimt af små fine detaljer på Helenas spisebord. Hun elsker planter og grønt. Derudover finder hun stor glæde ved levende lys på alle årets tider.

Helena er vild magasiner, nye som gamle. Hun finder ofte idéer og samler en masse inspiration fra boligmagasiner, som hun bruger i sin egen indretning.

Soveværelset er ligesom resten af rummene lyst og i dæmpede nuancer. Puderne er fra Bythers. Her har man mulighed for selv, at designe sine puder i netop de farver og nuancer man ønsker.

Du kan se mere til Helena og hendes smukke bolig på Instagram.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og