[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Katarina N. Andersen

Katarina Natalie Andersen er 23 år og er bosat i et fint lille rækkehus på 65 kvm i Odense. Her bor hun sammen med kæresten Nikolaj og parrets to hunde.

Til dagligt læser Katarina til grafisk designer hos VILA, hvor hun har to år tilbage inden hun er færdiguddannet. Udover at læse blogger Katarina også om alt fra DIY projekter og indretning til budgetfund. Drømmen er senere hen at blive freelancer, hvor hun ville elske at kombinere grafisk design med fotografi, produkt styling og boligindretning. For at smage lidt på livet som iværksætter åbnede hun tilbage i marts op for Another Poster Shop, som er en webshop hvor hun sælger grafiske print, som hun selv designer.

Noget der er vigtigt for Katarina er at kunne koble fra sit eget hjem. Det er vigtigt for hende at hun kan komme hjem og smide sig på sofaen og føle sig hjemme. Dog mener hun også det er vigtigt at, der er plads til fordybelse og inspiration. Hun er vild med lyse og simple items i hjemmet og så må det gerne være items, der personliggøre indretningen. 

 

Katarinas sofabord er hjemmelavet, og er inspireret af en træpalle. Det er lavet af planker og vandrør, og sætter et personligt præg på stuen. Sofaen er en kæmpe flyder, som parret har fundet billigt på et møbellager. Her er der plads til at slappe af og smide benene op efter en lang dag.

img01.png
Billedvæggen indeholder prints, fra Katarinas egen webshop, og andre fotografier. Lampen i hjørnet er en bordlampe fra IKEA, som er blevet modificeret en smule.img02.png
Gulvlampen er lavet af en gren som parret fandt på en gåtur i en skov. De kan begge godt lide naturmaterialer, og er vilde med den hyggelige stemning, som den tændte lampe giver rummet om aftenen. Tv-bordet er lavet af køkkenskabe fra IKEA, hvor lyse rustikke planker er blevet lagt ovenpå, så det passer godt til det lyse trægulv i stuen.img03.png
Lampen over spisebordet har Katarina selv lavet ud af et reb og et par fatninger, hvilket giver den et industrielt udtryk. Parrets fælles passion for gamle kameraer ses tydeligt på hylden ved spisebordet, som er fyldt med dem.img04.png 
Da parret flyttede ind i deres hus, var Katarinas kæreste fast besluttet på at bygge dem et nyt spisebord. Det blev hurtigt besluttet at bordet skulle bygges af beton og vandrør og selvom det tog lang tid at lave, står det nu færdigt og bliver flittigt brugt til både lækre middage og arbejde.img05.png
I vindueskarmen pynter et kranie, som Katarina efterhånden har opbygget en samling af. Kranierne giver et råt udtryk, som Katarina elsker. En kaktus har også fået en plads i vindueskarmen, sammen med Katarinas yndlings lysestage.img06.png 

Kontoret er en vigtig del af parrets hjem, og for at tilpasse det til deres behov byggede de selv skrivebordet, som går fra væg til væg. Her er der masser af plads til at arbejde og være kreativ. I modsætning til hjemmets andre rum, er her mere mørkt og dystert, men stadig simpelt indrettet. img07.png
Stilen fra stuen, med masser af lys, planter og rå elementer, går igen i soveværelset. Sengegavlen, som er lavet af spånplader og flamingo, er et af de største projekter Katarina har lavet i sit hjem.img08.png
Da parret flyttede ind i deres rækkehus var hele deres køkken brunt. For at åbne rummet op og gøre det mere lyst, fik det en ordentlig omgang hvid maling. I køkkenet har Katarina ting og sager stående som hun har købt i genbrugsbutikker, og på køleskabet hænger en kalender som hun selv har designet.
img09.png

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide