[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Katrine Ibsgaard

Katrine Ibsgaard er 24 år og uddannet indretningskonsulent. Hun bor i Mårslet, i en gammel nedlagt mølle fra 1913, sammen med sin kæreste og hund. Til daglig arbejder hun på deltid i Decorateshop i Århus. Derudover er hun iværksætter og er lige nu i gang med at åbne en boligwebshop for up-coming designere, som hedder Design Destination. Ved siden af har hun slået pjalterne sammen med Lise Lystlund, og sammen er de ved at starte North of Eden, som også er et tiltag for up-coming designere.

Siden Katrine var lille har hun flyttet rundt på sit værelse, og elsket at tegne plantegninger af rum og indrette dem. Det er først i de senere år at boligpassionen har sneget sig rigtigt ind på Katrine og i dag fylder det hele hendes verden.

Når Katrine arbejder som selvstændig, bruger hun sit hjem som arbejdsplads. Hun er et udpræget ordensmenneske og har brug for en rolig indretning, som er nem at holde, for at kunne fordybe sig i sit arbejde – et punkt som Katrines kæreste modarbejder hende lidt på. Han kommer nemlig hjem fra rejser med en masse tingel tangel, laver keramik og tegner. Men en kombination af Katrines ordenssans samt boligtrend-hjerne og hans tingfinder-trang og kreative sjæl, gør at Katrine og hendes kæreste, ifølge dem, har jordens dejligste hjem.


 

Katrine fandt for nylig sin afdøde farmors gamle bambus sidebord/magasinholder i hendes forældres kælder. Den har fået sin plads ved siden af sengen op af den blå væg i soveværelset.

2.jpg

Med en svaghed for teak, og efter at parret besluttede at rive deres gamle garderobeskab ned i soveværelset, købte Katrine og hendes kæreste denne super fine brugte teakkommode til tøjet.

3.jpg

Planter, planter, planter – Katrine elsker planter! Indtil for et halvt år siden ejede hun ikke en eneste. Men så fik hun en dag en stor flot kaktus af sine svigerforældre, og det blev begyndelsen på hendes hjemme-jungle. Et godt tip til plantekøb, hvis man bor nær Århus, er Billigblomst i Tilst – hvor Katrine selv køber sine flotte planter.

4.jpg

Hvis huset brændte, ville denne indiske, antikke, vuggegavl, som Katrine og hendes kæreste hentede hjem fra deres tur til Indien i 2012, være noget af det første hun ville redde.

5.jpg

I forbindelse med et indretningsprojekt, købte Katrine denne Verner Panton Panthellalampe til hendes kunde. Da den midlertidigt blev nødt til at stå i Katrines stue, blev hun smask forelsket. Det endte med at hun beholdte lampen og fandt en anden til kunden.

6.jpg

Katrine er selv ret glad for sin opfindelse af ”det lunefulde sofabord”. Det består af et gammelt, sort jernstel, hvor hun har stablet bøger og blade i forskellige niveauer. Hun skifter jævnligt bøgerne ud så bordet aldrig kun er på én måde. En rigtig fin måde, at fremvise sine coffeetable books på.

7.jpg

Fuglen af messing er Katrines seneste loppefund. Den giver et fint eksotisk pift og står rigtig fint til hendes messing lysestage. I baggrunden står Katrines absolut yndlingsbillede, som hendes kæreste har tegnet.

8.jpg

Læs mere om Katrine og se flere billeder af hendes fine bolig på Instagram under navnet @Katrineibsgaard.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide