A table story: at fortælle en historie

Er det blevet din tur til at holde barnedåb, bryllup eller måske fødselsdag? Så er det ikke altid at man lige har service nok til alle sine gæster, men det er der heldigvis råd for hos den nye serviceudlejningsvirksomhed – A table story.a table story 1.jp
A table story den nye dreng i klassen indenfor serviceudlejning, og de tilbyder altså ikke ”bare” den sædvanlige udgave af slagsen. De skaber nemlig rammer, som fortæller historier. Om konceptet siger A table story selv:

Udgangspunktet hos A table story er ikke at dække et bord – vores intention er at fortælle en historie. Formidle en stemning, allerede inden middagen er gået i gang.

Det er altså ikke at dække et bord, der er vigtigt for virksomheden. Det er det at formidle en stemning, som kan være med til at skabe en historie. En historie som skabes og fortælles i det bedste selskab.
Hos A table story kan du mikse på kryds og tværs af deres service. Alt er nøje udvalgt af virksomheden, og her finder du alt fra guld bestik, krystal glas og blå blomst til vintage og keramik. Ønsker man hjælp til invitationer, bordkort eller andet grafisk materiale, så tilbyder A table story også en komplet løsning.

Hvis du er lige så vild med det nye koncept og den fine opdækning som vi er, så kan du læse meget mere om A table story lige her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og