Bolig & DIY

DIY Guide: Den perfekte værtindegave – Body Scrub

Ingredienser

6 spsk. kaffegrums

6 spsk. brun sukker eller almindelig sukker

3 spsk. kokosolie

Står du og mangler den perfekte værtindegave eller har du bare brug for lidt selvforkælelse? Så er det nu du skal læse med. Vi har nemlig lavet den nemmeste og lækreste scrub til dig og dine veninder. Alt du skal gøre er blot at følge guiden nedenfor. God fornøjelse!

Sådan gør du

Bland kaffe og sukker i en skål. Varm kokosolien op og bland den herefter med de resterende ingredienser. Når ingredienserne er blandet godt sammen, lader du den stå og trække et par timer. Herefter hældes blandingen i en fin glasbeholder. Er scruben til en gave kan du med fordel lave et lille kort og hænge ved.

Bonusinfo: Kaffegrumsen skulle eftersigende virke effektivt imod appelsinhud – we like!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *